YEREL
Giriş Tarihi : 04-03-2024 16:58

BAŞKAN BAYDİLLİ'DEN SEÇİM OFİSİ AÇILIŞINA DAVET

BAŞKAN BAYDİLLİ'DEN SEÇİM OFİSİ AÇILIŞINA DAVET

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, TBMM Başkanvekili ve Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ’ın katılımıyla açılışı yapılacak olan seçim irtibat ofisinin açılış programına tüm vatandaşları davet etti

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin seçim çalışmalarında açtığı seçim irtibat ofisinin açılışı gerçekleştiriliyor. Diyarbakır yolu üzerinde bulunan seçim irtibat ofisinin 5 Mart Salı günü (yarın) gerçekleştirilecek olan açılışına TBMM Başkanvekili ve Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ da katılım gösterecek.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, bir açıklama yaparak seçim irtibat ofisinin açılışına tüm vatandaşları davet etti. Başkan Baydilli tüm hazırlıkların tamamlandığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Kıymetli Karaköprülü hemşerilerim, yarın saat 17.00’de Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekilimiz sayın Bekir Bozdağ’ın katılımıyla seçim irtibat ofisimizin açılışını gerçekleştireceğiz. Değerli vatandaşlarımızı yanımızda görmekten mutluluk duyuyor, açılışımıza davet ediyoruz. Herkese saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

AdminAdmin