SİYASET
Giriş Tarihi : 01-03-2024 13:31

BAŞKAN BAYDİLLİ'YE DESTEK HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

BAŞKAN BAYDİLLİ'YE DESTEK HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçiminde AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı olan mevcut Başkan Metin Baydilli seçim çalışmalarını sürdürürken, vatandaşların kendisine teveccühü her geçen gün artıyor. Başkan Baydilli’nin seçim irtibat ofisi de her akşam destekleyen vatandaşlarla dolup taşarken, Başkan Baydilli de vatandaşlara bir araya gelip sohbet ediyor.

Seçim irtibat ofisini 19, 20, 23, 24 ve 25. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu da ziyaret ederek Başkan Metin Baydilli’ye desteğini iletti. AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sezai Canbek, belediye meclis üyesi adayları, teşkilat üyeleri ve vatandaşlar da seçim irtibat ofisinde hazır bulundular.

Vatandaşlara hitap eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli herkese ve her kesime yönelik yaptıkları hizmetlerin karşılığında vatandaşların isteği, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile tekrar aday gösterildiklerini ifade etti.

Başkan Baydilli, “Vatandaşlarımız erek anketlerde gerekse diğer mecralarda takdirini bizden yana kullandı. Biz her zaman vatandaşlarımızın talebine, ihtiyacına göre hareket ettik ve hizmetlerimizi gerçekleştirdik. Bunun sonucunda da vatandaşlarımız istikrarın ve kalkınmanın sürmesine karar verip yeniden aday gösterilmemizde teveccüh gösterdiler. Bu anlamda kıymetli vatandaşlarımıza teşekkür etmekle birlikte yeni dönemde daha fazla hizmet edip ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğime söz veriyorum” diye konuştu.

Önceki dönem Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu ise Karaköprü’de önemli hizmetlere imza atan Başkan Metin Baydilli’nin yanında olduklarını ifade ederek, “Karaköprü’deki kardeşlerimizden ricam Metin Başkanın yanında olmaları ve ona destek vermeleridir” dedi.

Başkan Baydilli seçim irtibat ofisine her gece gelen vatandaşlara teşekkür ederken, vatandaşlarla tek tek ilgilenip taleplerini dinledi.

AdminAdmin