SİYASET
Giriş Tarihi : 18-03-2024 15:39

BAŞKAN BAYDİLLİ’YE SEÇİM OFİSİNDE DESTEK ARTIYOR

BAŞKAN BAYDİLLİ’YE SEÇİM OFİSİNDE DESTEK ARTIYOR

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin açtığı seçim ofisi her gece vatandaşlarla dolup taşarken, Şanlıurfa eski Belediye Başkanı Ahmet Bahçivan da seçim ofisini ziyaret ederek destek verdi

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti Genel Merkezi tarafından Karaköprü Belediye Başkanı Adaylığına tekrar seçilen Mevcut Başkan Metin Baydilli’nin açtığı seçim ofisi her gece vatandaşlarla dolup taşıyor. Başkan Baydilli de her akşam seçim ofisinde vatandaşlarla buluşurken, hizmetlerini ve projelerini anlatarak destek istiyor.

Merkez ve kırsaldan birçok vatandaş Başkan Baydilli’nin seçim ofisine destek ziyaretinde bulunurken, vatandaşlar Karaköprü’nün gelişimini sürdürmesi için Başkan Baydilli’nin tekrar seçilmesi gerektiğini söyleyerek desteklerini iletiyorlar. 

Başkan Baydilli’nin seçim ofisini Şanlıurfa eski Belediye Başkanı Ahmet Bahçivan da ziyaret ederek desteklerini iletti. Bahçivan Başkan Baydilli ile bir araya gelerek adaylığı için tebrik ederken, Karaköprü’de önemli hizmetlere imza atıldığını dile getirdi. 

Seçim ofisinde vatandaşlara konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli seçime sayılı günler kala durmadan yorulmadan çalıştıklarını belirterek, “İkinci seçim ofisimizi de açtık ve vatandaşlarımız her geçen gün desteğini artırıp yanımızda duruyor. Sizin bu desteğinize layık olmak için yeni dönemde güzel hizmetler ve projeler gerçekleştireceğiz. Şanlıurfa’nın temelini sağlamlaştıran, alt yapısını ve su sorununu çözen sayın Ahmet Bahçivan Başkanımız da bizi ziyaret etti. Kendisine desteği için ve Şanlıurfa’ya kazandırdıkları için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Şanlıurfa eski Belediye Başkanı Ahmet Bahçivan ise Şanlıurfa’da belediye başkanlığı yaptığı 10 yıllık süreçte kaynakları hep doğru yerlerde kullandıklarını ve şu an bile faydalanılan hizmetler gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Bahçivan, “metin Başkanımıza üçüncü döneminde de güzel işlere imza atması ve hizmetlerini sürdürmesi için destek verilmelidir” dedi. 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli seçime kadar her akşam ilçede açılan seçim ofislerini ziyaret edip vatandaşlarla buluşmaya devam edecek. 

AdminAdmin