YEREL
Giriş Tarihi : 16-02-2024 12:56

BAŞKAN BEYAZGÜL, ’31 MART AKŞAMI BÜYÜK SEVİNÇ YAŞAYACAĞIZ’

BAŞKAN BEYAZGÜL, ’31 MART AKŞAMI BÜYÜK SEVİNÇ YAŞAYACAĞIZ’

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Oto Galericiler, TES İş Sendikası ve Urfa İnsiyatifi Üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Zeynel Abidin Beyazgül, 31 Mart Akşamı büyük bir sevinç yaşayacaklarını söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Oto Galericiler sitesini ziyaret etti. Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ile birlikte Oto Galericiler Sitesini ziyaret eden Başkan Beyazgül, esnafların talep ve önerilerini dinledi.

Başkan Beyazgül, Oto Galericiler Sitesi ziyaretinde kentte yapılan çalışmaları aktardı. Başkan Beyazgül, desteklerinden dolayı dernek Başkanı Mustafa Doğanlar ve Kooperatif Başkanı Mehmet Yaşar Bozkurt ile yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, daha sonra TÜRK-İŞ Sendikası Başkanı Erol Düzme ve Yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Sendika üyelerine kentte yapılan çalışmaları aktardı. 

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’TASARRUF SAĞLADIK’’

Büyükşehir Belediyesinde büyük bir tasarruf sağladıklarını anlatan
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Şanlıurfa ve halkımız için bu dönem çok çalıştık. Büyükşehir Belediyemiz bünyesinde kendi ekipmanlarımızla yaptığımız çalışmalarla tasarruf sağladık. Kendi asfaltını üreten bir belediye olduk. İlaçlamayı kendi ekiplerimizle yapıyoruz. Çok sayıda araç ve ekipman alımı yaparak ihaleyi ortadan kaldırdık. Gübre ve yedek parçamızı kendimiz üretiyoruz. Belediyemizde ihaleyi kaldırdık. Bunlar bize büyük tasarruf sağlıyor’’ diye konuştu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, daha sonra Urfa İnisiyatif üyeleri tarafından düzenlenen buluşmaya katıldı. Millet Bahçesinde düzenlenen programa AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, Gurup Başkanvekili Faruk Bayuk ile platform üyeleri katıldı.

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’AYASOFYA’YI AÇAN LİDERİN ARKASINDAYIZ’’

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Zincirler vurulmuş bir Ayasofya’yı açan bir liderin arkasındayız. Seçime geldik. Birçok polemikler yapıldı ve 31 Mart akşamı göreceksiniz hezimete uğrayacaklar. Türkiye’de ilk 10 belediye arasındayız. Burada tek bir duruş var oda Allah’ın izniyle 31 Mart’ın sonucu mutlak AK Parti olacaktır. Oyunları bozun ve bu oyunları bozmamız lazım. 31 Mart akşamı büyük bir sevinç yaşayacağız. Bu memlekette biz bizeyiz her şeyi çok iyi görüyoruz ve birlikte de çözeceğiz’’ dedi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu ise ‘’Bizim büyüklerimiz çalıştılar ve önümüzü açtılar. Bizlerde onların açtığı bu yoldan gidiyoruz. Bizim yaptığımız sıradan bir siyasi mücadele değil, biz sıradan bir siyasi mücadele içerisinde değiliz. Mücadelemiz politik bir mücadele değildir. AK Parti sıradan bir siyasi parti değildir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sıradan bir siyasi partinin genel başkanı değildir’’ diye konuştu. 

Urfa İnisiyatifi sorumlusu Ali Acar ise Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür etti.

AdminAdmin