YEREL
Giriş Tarihi : 07-03-2024 18:53   Güncelleme : 07-03-2024 18:53

BAŞKAN BEYAZGÜL, BAŞARI VE KAHRAMANLIKLARIYLA ÖRNEK OLAN TÜM KADINLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Beyazgül, “Sevgileri, emekleri ve fedakârlıkları ile dünyaya örnek olan tüm kadınlarımızın, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü” kutluyorum. Dedi.

BAŞKAN BEYAZGÜL, BAŞARI VE KAHRAMANLIKLARIYLA ÖRNEK OLAN TÜM KADINLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ

Başkan Beyazgül mesajında, “Tarihimiz boyunca hayatın her alanında en ön saflarda yer alan, bugün de mücadeleleri ve başarılarıyla örnek olan bütün kadınlarımızla gurur duyuyoruz. Ailenin temelini oluşturan kadınlarımız, gelecek toplumun da mimarlarıdır.

Tarihten beri inancımızda kadınlara verilen değer çok fazla ve çok önemlidir. Toplumun temel yapı taşı olan ailede en temel rolü kadınların üstlendiğinin de bilinciyle, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak kadınların yaşam kalitesini yükseltmeye, onların hayatın içinde daha fazla yer almasını sağlamak adına önemli çalışmalar yürütüyoruz.

Gerek inancımız gerekse kültürümüz kadına en yüksek değeri vermiş ve her zaman kadına karşı saygıyı ve sevgiyi öğütlemiştir. Bu minvalde, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak kadınlarımızın faydalanabileceği sosyal ve kültürel alanların sayısını her geçen daha da artırıyoruz ve artırmaya devam edeceğiz.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak kadınlarımıza destek vermek için birçok proje ürettik. Kent merkezi ve ilçeler dâhil olmak üzere kadın destek merkezi sayısını 35’e çıkardık. Kadın Destek merkezlerimizde çeşitli branşlara kurslar var ve kadınlarımız bu merkezlerde el sanatları öğreniyorlar, el becerilerini geliştiriyorlar, bir hobi edinmek için gelen kadınlarımız da sanat atölyesindeki çalışmalara katılıyorlar.

Bu duygu ve düşüncelerle Şanlı şehrimizin kahraman kadınları başta olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum” sözlerine yer verdi.

 

AdminAdmin