YEREL
Giriş Tarihi : 29-03-2023 16:25

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE RAMAZAN’I İDRAK EDİYORUZ’

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE RAMAZAN’I İDRAK EDİYORUZ’

11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif’in manevi atmosferinin en güzel yaşandığı Şanlıurfa’da, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Suruç ilçesinde kurulan iftar çadırında vatandaşlarla bir araya geldi.

Ramazan ayının en güzel yaşandığı Şanlıurfa’da, Büyükşehir Belediyesi, selden etkilenen Süleymaniye Mahallesi ile 13 ilçede 14 farklı noktada iftar çadırı kurdu. Her gün farklı bir yemek çeşidinin çıktığı çadırlarda vatandaşlar iftarını açıyor.

Her fırsatta vatandaşlarla bir arada olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ramazan ayında her gün farklı bir ilçe ve farklı bir noktada vatandaşlarla bir araya gelip iftarını açıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Suruç ilçesinde kurulan iftar çadırında vatandaşlarla birlikte iftarını açtı. İftar programına katılan Başkan Beyazgül, burada vatandaşlarla yakından ilgilendi.

Ramazan ayının maneviyatının en güzel Şanlıurfa’da yaşandığını ve bu güzelliğin birlik ve beraberlik içerisinde olduğunun anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan ayını idrak ettiklerini söyledi.

AdminAdmin