YEREL
Giriş Tarihi : 27-02-2024 09:04

BAŞKAN BEYAZGÜL BİZ BU ŞEHRE HİZMETİ İBADET BİLDİK

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Milliyetçi Hareket Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş ile birlikte Haliliye ilçesinde Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı'nın açılışına katıldı. Yoğun katılımla gerçekleşen açılışta konuşan Başkan Beyazgül, “ Şanlıurfa’ya hizmeti ibadet bildiklerini söyledi.

BAŞKAN BEYAZGÜL BİZ BU ŞEHRE HİZMETİ İBADET BİLDİK

Cumhur İttifakının Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, Milliyetçi Hareket Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş ile birlikte Haliliye ilçesi Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı'nın açılışını gerçekleştirdi.
Ülkücü gençlerin ilgisinin yoğun olduğu etkinliğe, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün yanı sıra MHP İl Başkanı Mahmut Güneş ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Haliliye ilçe Başkanı Avukat Arslan, AK Parti Grup Başkanvekili Faruk Bayuk ve ülkü ocakları mensupları katılım sağladı.
ÜLKÜ OCAKLARI GENÇLERİMİZ İÇİN ÖNEMLİ
Açılışta konuşan Cumhur İttifakı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa’ya hizmeti bir ibadet bildiklerini ve bu hedefte çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.
Başkan Beyazgül, “Anadolu topraklarına girmek kefenini sırtına almakla mümkündür. Biz o tarihten günümüze kadar kefenimizi sırtımıza aldık ve yolumuzu yürüdük. Bu toprakların bir diğer önemli yönü de fedakârlık istemesi, şefkat istemesi, yürek ve anlayış istemesidir. Bu sebeple bu toprakların ismi Anadolu olmuştur. Bu dava uğruna karşılıksız beka mücadelesi veren herkesi tekrar selamlıyorum. Açılışa katılan herkese teşekkür ediyorum. Hayırlara vesile olmasını diliyorum.
BAŞKAN BEYAZGÜL, “YAPAMAZSIN DENİLEN NE VARSA YAPTIK”
Şanlıurfa’ya önemli projeleri, yapılamaz denilenleri ve hizmetleri kazandırdıklarını kaydeden Başkan Beyazgül, “Şanmed binası, Kızılay Binası, Piazza kavşağı, Kızılkoyun Bahçesi, Kale arkası, Turizm yolu, Asya ve Osmanlı Mahalleleri, Akçakale yolu, Eyyübiye’deki kötü koyu da bitirdik. Trambüsü getiremiyorlardı. Çözülmesi zor olmasına rağmen çözdük. Ne gerekiyorsa yaptık yapmaya da devam edeceğiz. İkinci dönemde de yapacağımız çok fazla şey var. Öncelikle Şanlıurfa’ya raylı sitemi getireceğiz. Proje ihalesi yapıldı. Daha sonra yapım ihalesine geçeceğiz. Garnizonun da yerini çözdük daha önce bu konuda mutabakata varmıştık. Bazı nedenlerle bu uygulamaları geciktirdik. Geçtiğimiz günlerde açıkladığımız projelerde ince eleyip sık dokuyarak çalışma yapılmasını istedik. Biz seçim var diye değil her zaman çalışmaya devam ediyoruz.
BAŞKAN BEYAZGÜL, “BİZ BU ŞEHRİ GÜZELLEŞTİRDİK”
Şanlıurfa’nın tarih, turizm şehri olduğu kadar kardeşliğin, misafirperverliğin, sevginin şehri olduğuna dikkati çeken Başkan Beyazgül, “ Şanlıurfa için hangi emeği verirseniz bu şehre değer. Biz bu şehri güzelleştirdik. Bu şehre hizmet ettiğiniz zaman, turizmde, sanayide, tarımda, gastronomide öncü olur. Biz bu şehre hizmeti ibadet bildik. Biz insanların en hayırlısı, insanlara hizmet edendir anlayışıyla gece gündüz çalıştık. Bu şehir böyle çalışarak yönetilir. İnsanlarımızla el ele vererek yürütülür. Bu şehrin insanı zekidir. Bu şehrin insanı gayretlidir. Biz bilgiye, gayrete, çalışkanlığa, dostluğa önem verdik. Bazen soruyorlar Başkanım çok şey yaptın da ne yapmadın? Ben ayrıştırma yapmadım, kutuplaştırma yapmadım. Tepeden kibirle bakmadım.” İfadelerine yer verdi.

GÜNEŞ, “OCAKLARIMIZ HEP YAŞAYACAKTIR”
Milliyetçi Hareket Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş ise Ülkü Ocakları'nın Türk milliyetçiliği ve ülkücü hareketin önemine vurgu yaparak gençlerin ülkü ocaklarında güzel ahlakla yetiştirildiğini kaydetti.
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ise hedef ve hayallerini gerçekleşiyor olmasının önemine değindi.
Açılış törenine katılan davetliler, yeni ilçe başkanlığının Haliliye ilçesine ve Şanlıurfa'ya hayırlı olması temennisinde bulunarak, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

AdminAdmin