YEREL
Giriş Tarihi : 02-11-2023 13:10

BAŞKAN BEYAZGÜL, ÇAY BAHÇESİNDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşların hizmetine sunulan, Kızılkoyun, Kızılay ve Belediye Çay Bahçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi.

BAŞKAN BEYAZGÜL, ÇAY BAHÇESİNDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Şanlıurfalı vatandaşlar, sonbahar akşamında Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan Belediyeye ait çay bahçelerinde zaman geçiriyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, çay bahçelerinde vakit geçiren vatandaşlarla sohbet etti.
Günün büyük bir bölümünü esnafları ziyaret eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Kızılkoyun, Kızılay ve Belediye Çay Bahçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Çay bahçelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Beyazgül, talep ve önerileri de dinledi. Günün yorgunluğunu vatandaşlarla çay içerek atan Başkan Beyazgül, çocuklarla yakından ilgilendi. Çocuklarla fotoğraf çektiren Başkan Beyazgül, onlara oyuncaklar hediye etti. Vatandaşlar Başkan Beyazgül ile birlikte kentte değişimin yaşandığını ifade ettiler.

AdminAdmin