SİYASET
Giriş Tarihi : 04-03-2024 12:36

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘DURMADAN, YORULMADAN YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ’

AK Parti ve Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile Haliliye Belediye Başkanı ve Adayı Mehmet Canpolat, seçim çalışmaları kapsamında esnafla buluştu. Esnafların tam desteklerini alan Başkan Beyazgül, durmadan, yorulmadan hizmet yolunda çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘DURMADAN, YORULMADAN YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ’

Samimiyetin ve İstikrarın adayı ‘Gerçek Belediyecilik’ sloganıyla seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti ve Cumhur İttifakının Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile Haliliye Belediye Başkanı ve Adayı Mehmet Canpolat, Devteşti Mahallesi Açıksu Caddesindeki esnaflarla buluştu.
Seçim çalışmaları kapsamında esnaf buluşması gerçekleştiren Başkan Beyazgül, ile Başkan Canpolat, esnafları tek tek gezdi. Esnaflarla sohbet eden Başkanlar, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Vatandaşlar, Başkan Beyazgül ve Canpolat’la hatıra fotoğrafı çektirdi.
Yerel seçimlerde AK Parti ve Cumhur İttifakı Adayı Zeynel Abidin Beyazgül’e destek vereceklerini ifade eden esnaflar her zaman Başkan Beyazgül’ün yanında yer alacaklarını ve tam destek sağlayacaklarını söylediler.
BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’ŞANLIURFA İÇİN YAPTIĞIMIZ İŞLERDE BEREKET VAR’’
AK kadrolar olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın belirlediği hedefler doğrultusunda durmadan, yorulmadan devam edeceklerini anlatan Başkan Beyazgül, ‘’Nice engelleri Allah’ın izniyle aştık geldik. Cumhurbaşkanımız başımızda, güçlü ve kuvvetli bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Başka kimin arkasından gidilir. Bu ülke için gecesini gündüzüne katan bir Cumhurbaşkanına sahibiz. Onun yolu bizim yolumuzdur. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın belirlediği hedefler doğrultusunda durmadan, yorulmadan yolumuza devam edeceğiz. Şanlıurfa için yaptığımız işlerde bereket var, bir rıza var. Allah’a çok şükürler olsun. Kentimiz için Şanlıurfa için yolumuza devam edeceğiz’’ dedi.
BAŞKAN CANPOLAT, ‘’AK KADROLAR OLARAK 31 MARTTA TARİHİ BİR GÜN YAŞAYACAĞIZ
AK Parti ve Cumhur İttifakı Adayı Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte esnafları tek tek dolarak AK kadroların belediyecilik alanında yaptıkları hizmetleri anlatan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 31 Mart’ta yapılacak olan mahalli seçimlerde daha güçlü ve zaferle çıkacaklarını belirtti. Başkan Canpolat, esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın destekleri hep AK Parti’nin yanındadır. Birlik ve beraberlik içerisinde Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte esnaflarımızı ziyaret ettik. İnşallah 31 Mart’ta Büyükşehir Belediyemiz, Haliliye ve diğer ilçelerimizde tarih yazacağız. AK Parti zaferini taçlandırıp hizmetlerimize devam edeceğiz’’ dedi.
AK Parti ve Cumhur İttifakı Adayı Zeynel Abidin Beyazgül ve Mehmet Canpolat, AK kadrolar olarak seçim çalışmalarına ara vermeden sürdürüyor.

AdminAdmin