YEREL
Giriş Tarihi : 10-08-2023 14:20

BAŞKAN BEYAZGÜL İLE KIRSAL MAHALLELER KONFORLU YOLLARA KAVUŞUYOR

BAŞKAN BEYAZGÜL İLE KIRSAL MAHALLELER KONFORLU YOLLARA KAVUŞUYOR

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatlarıyla kent merkezi ve kırsal mahallelerde ulaşımda konfor artıyor. Karaköprü ilçesi kırsalında 22 kilometrelik grup yolunu sıcak asfaltla buluşturan Büyükşehir ekipleri, yolu Başkan Beyazgül’ün katılımıyla hizmete açtı. Başkan Beyazgül, “Vatandaşlarımızın refahı ve konforu için dağları delerek yeni yollar açtıklarını kaydetti.

Kent genelindeki 1450 kırsal mahallede 10 bin 450 noktada yol ağını daha kaliteli ve konforlu hale getirmek için var gücüyle çalışan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 13 ilçedeki yol ve asfalt çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 13 ilçe kırsalında yol ağını daha da genişleterek yolları daha konforlu hale getiriyor. Karaköprü İlçesi kırsalında bulunan Tülmen - Hisarlar - Demircik - Otlukalan – Mehmetçik grup yolu güzergâhında sıcak asfalt çalışmasını tamamlayan ekipler vatandaşların konforlu ulaşımını sağladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatları doğrultusunda 22 kilometrelik yolda ilk olarak genişletme çalışmalarını tamamlayan ekipler ardından genişletilen yolu sıcak asfaltla buluşturdu.

Tamamlanan yol çalışmalarını yerinde incelemek üzere bölgeye giden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Meclis Üyesi Faruk Bayuk, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.

BAŞKAN BEYAZGÜL, “VATANDAŞLARIMIZ İÇİN YERİ GELDİ FERHAT GİBİ DAĞLARI DELDİK”

Şanlıurfa’da yeri geldiğinde Ferhat gibi dağları delerek yeni ve konforlu yollar açtıklarını kaydeden Başkan Beyazgül, “Göreve yeni başladığımızdan bir müddet sonra muhtarlarımız ziyarete geldiler. Ziyaret kapsamında yollarının genişletilmesi gerektiğini ve burada kazaların meydana geldiğini ifade ettiler. Biz de muhtarlarımıza bölgede en kaliteli yolu yapacağımızı ifade ettik. Tabi ki burada yolun genişletilmesi de gerekiyordu. Biz burada Ferhat gibi dağları da deldik. Çok da güzel kaliteli bir asfalt yol yaptık. Peygamberler Şehri Şanlıurfa’da Allah bizlere çok güzel hizmetler yapmayı nasip etti. Gurbetten Şanlıurfa’ya gelen bazı vatandaşlarımız yolların ve Şanlıurfa’nın çok değiştiğini ve güzelleştiğini ifade ediyorlar. Eski Şanlıurfa’dan bugüne gelindiği zaman şehrin ne kadar değiştiğini görüyoruz. Bizleri mutlu eden bir diğer iş te kırsal mahallelerimize bu güzel yollarımızı kazandırmak ve vatandaşlarımızın mutluluğunu görmektir. Bizleri burada güler yüzle karşılayan herkese teşekkür ediyorum. Yolumuz 22 kilometrelik bir yol Tülmen - Hisarlar - Demircik - Otlukalan – Mehmetçik grup yolu burası ve vatandaşlarımız artık buradan şehir merkezine ve diğer noktalara daha rahat ulaşıyorlar. Şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.

 


İL BAŞKANI DELİOĞLU “BAŞKANIMIZ ŞEHRİN EN ÜCRA KÖŞELERİNE MÜHRÜNÜ VURMAYA DEVAM EDİYOR”

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu ise kaliteli ve konforlu bir yolu bölge halkına kazandıran Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ederek “AK Parti demek hizmet demektir. AK Parti demek belediyecilik demektir. Şanlıurfa’da da gördüğünüz gibi başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere şehrin en ücra köşelerinde hizmetlerine devam ediyorlar. Şehrin her tarafına mühürlerini vurmaya, imzalarını atmaya devam ediyorlar. Üzerinde bulunduğumuz bu 22 kilometrelik çok kaliteli sıcak asfalt yolu da hizmetinize sunmuş olduk. Güzergâh üzerinde bulunan bütün yerleşim alanlarına hayırlı olsun diyor, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.

BÖLGE MUHTARLARI, “BAŞKANIMIZ BİR HAYALİ GERÇEKLEŞTİRDİ”

Bölge mahalle muhtarları da yollarının yapılmasının bir hayal gibi olduğunu belirterek bu hayali gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ediyoruz diyerek yollarının artık konforlu ve daha geniş olduğunu ifade ettiler.

AdminAdmin