YEREL
Giriş Tarihi : 11-01-2024 17:07

BAŞKAN BEYAZGÜL, REGAİB KANDİLİ’MİZ MÜBAREK OLSUN

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm İslam âleminin mübarek Regaib Kandilini tebrik etti.

BAŞKAN BEYAZGÜL, REGAİB KANDİLİ’MİZ MÜBAREK OLSUN

Başkan Beyazgül mesajında, " Mübarek üç ayların müjdecisi Regaib Kandili'ni idrak etmenin huzurunu yaşıyoruz. Bu mübarek geceler; Allah'ın kullarına merhamet ve mağfiretini bolca ihsan ettiği, tüm duaların kabul gördüğü müstesna zamanlardır.

Üç ayların başlangıcı olan Regaib Kandili insanoğlu için manevi bir fırsattır. Rahmet, bereket ve mağfiret gecesi olan bu mukaddes gece, hem dünyamıza hem ahiretimize katkı sağlayacak kazanımları elde etmemizde önemli bir fırsat olacaktır.

Böylesi hayırlı gecelerde bizler de hayırda yarışalım inşallah İslam âleminin selameti için Rabbimizin bizlere yüklediği görev ve sorumluluklarımızın yanında inancımızın tüm değerlerine sıkı sıkıya sarılmalıyız.

Regaib Kandili dolayısıyla özellikle Müslüman coğrafyaların acı ve gözyaşına mahkûm olduğu bu dönemde, 7 Ekim'den bu yana büyük bir zulme maruz kalan Filistinli kardeşlerimiz başta olmak üzere tüm dünyadaki mazlumlar için Yüce Allah'a dua edelim inşallah…

Bu duygu ve düşüncelerle, aziz hemşehrilerimizin, milletimizin ve tüm İslam âleminin Regaip Kandilini ve üç aylarını tebrik ediyorum. Rabbimden bizi ve tüm insanlığı bu mübarek gece hürmetine her türlü felaketten, musibetten muhafaza buyurmasını diliyorum. Regaip Kandilimiz mübarek olsun."


 

AdminAdmin