SİYASET
Giriş Tarihi : 18-03-2024 03:09

BAŞKAN BEYAZGÜL SAHADA ADIM ATMADIK YER BIRAKMIYOR

BAŞKAN BEYAZGÜL SAHADA ADIM ATMADIK YER BIRAKMIYOR

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştıma Hastanesi’ni ziyaret ederek hastalara acil şifalar dilerken hasta yakınlarına ise geçmiş olsun temennisinde bulundu. Başkan Beyazgül daha sonra Bir alışveriş merkezine giderek buradaki esnaflarla bir araya geldi. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için destek istedi.
Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül 31 Mart Yerel seçimleri öncesi çalışmalarını biran bile durmaksızın sürdürüyor. Temasları kapsamında kentte bulunan Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine giden Başkan Beyazgül burada hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletirken hastalara da acil şifalar diledi.
Hastane bahçesinde ve kantinde hastalarını bekleyen vatandaşlarla yakından ilgilenen Başkan Beyazgül vatandaşlara bir emriniz var mı diye sordu. Hasta yakınlarının yakın ilgisini gören Beyazgül’e teşekkür eden vatandaşlar her zaman iyi günde ve kötü günde yanlarında olduğunu hissettirdiği için şükranlarını ilettiler.
Her bir hasta yakınına hastasının durumunu soran Başkan Zeynel Abidin Beyazgül yapılabilecek her türlü yardıma hazır olduğunu ifade ederek hastalara Allah’tan şifa dilerken hasta yakınlarına da geçmiş olsun dileklerini iletti.
ESNAF VE VATANDAŞLARDAN HER ZAMAN SİZİNLEYİZ MESAJI
Ziyaretlerini Şanlıurfa’daki bir alışveriş merkezini ziyaret ederek sürdüren Başkan Beyazgül alışveriş merkezindeki esnaflar ve vatandaşlarla buluştu. Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgi ve teveccühleriyle karşılanan Başkan Beyazgül esnafların talep ve önerilerini dinlerken 31 Mart Yerel seçimlerinde esnaflardan destek sözü aldı.
Alışveriş merkezi içerisinde aileleriyle birlikte gelen çocukları çeşitli oyuncaklarla sevindiren Samimiyetin adı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e esnaf ve vatandaşlardan da destek sözü geldi. Her zaman sizinleyiz sözünü alan Başkan Beyazgül esnaf ve vatandaşlara teşekkür ederek yeni dönemde kente kazandırılacak projelerden de bahsetti.

AdminAdmin