SİYASET
Giriş Tarihi : 14-03-2024 01:47

BAŞKAN BEYAZGÜL, ŞANLIURFA 31 MART’TA ‘İSTİKRAR SÜRSÜN, ŞANLIURFA BÜYÜSÜN’ DİYECEKTİR

BAŞKAN BEYAZGÜL, ŞANLIURFA 31 MART’TA ‘İSTİKRAR SÜRSÜN, ŞANLIURFA BÜYÜSÜN’ DİYECEKTİR

Gündüz sokakta seçmenlerin sevgi gösterileriyle karşılanan samimiyetin ve İstikrarın adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün Emniyet Caddesindeki seçim ofisi her akşam vatandaşlarla dolup, taşıyor. Her seçmeni kapıda karşılayan Başkan Beyazgül’e Şanlıurfa’nın değerli aşiret ve ailelerinden destekler yağıyor.
Beş yıllık belediye başkanlığı döneminde, iki buçuk milyon Şanlıurfalının kardeşliği bizim en büyük projemizdir diyerek gönüller yapan ve kenti “Daha güzel bir Şanlıurfa” gayesi ile bütünleştiren AK Parti ve Cumhur İttifakının adayı Başkan Beyazgül, gündüz sahadan bir an bile ayrılmazken gece ise vatandaşları seçim irtibat ofisinde ağırlıyor.
7’den 70’e herkesin takdirini kazanan Başkan Beyazgül, her kesimden aldığı dua ve desteklerle yerel seçime kısa bir süre kala merkezden kırsal mahallelere kadar her evin ve işyerinin kapısını çalıyor, her seçmenin elini sıkıyor. Şanlıurfalı vatandaşlar da gündüz ev ve işyerlerine gelen Başkan Beyazgül’ü seçim ofisinde yalnız bırakmıyor.
Kalabalık guruplarca destek ziyaretleri gerçekleştirilen Başkan Beyazgül’ün seçim ofisi Şanlıurfa’ya yapılacak olan yeni projelerin de sinyallerini veriyor. Yapılanlar, ortaya konan eser ve hizmetler vatandaşlarla paylaşılırken seçmenin düşünceleri de notlar alınarak önümüzdeki 5 yıl için bir yol haritası oluşturuyor.
Türkiye Yüzyılı’nda Şanlıurfa’nın bayrağını daha üst sıralara taşımak için tekrar yolda devam edilen ve yeniden Şanlıurfa hedefiyle ustalık dönemine hazırlanan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa halkının teveccühleriyle ve oylarıyla 31 Mart zaferinin ardından hiç zaman kaybetmeden kente yeni yatırım ve hizmetleri kazandırmak için çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek. 
BAŞKAN BEYAZGÜL, “BİZ HEP HALKIMIZIN YANINDA OLDUK”
Emniyet Caddesi’nde bulunan seçim irtibat ofisinde gecenin geç saatlerine kadar kendilerini yalnız bırakmayan ve seçim ofisini tıklım tıklım dolduran vatandaşlara teşekkür eden Başkan Beyazgül desteklerini ileten vatandaşların mübarek Ramazan Ayı’nı tebrik etti. 
Başkan Beyazgül, “Bugün burada bizleri bir an olsun yalnız bırakmayan, gerek sahada verdikleri desteklerle gerekse de seçim ofisimizi her akşam hıncahınç dolduran siz değerli hemşehrilerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum. 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin de başta ülkemiz ve şehrimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bizim belediye olarak bir eksiğimiz varsa sizlerle oturup istişare edip bu eksikleri tamamlıyoruz. Bugüne kadar vatandaştan kopuk bir anlayışla hareket etmedik. Hep halkımızın yanında olduk. Hamd olsun halkımız da şuan bizim yanımızda yer alıyor. Biz bu şehre sevdalıyız dedik ve kente devasa eser ve hizmetler kazandırdık. Laf değil hizmet ürettik. Biz biliyoruz ki Şanlıurfa halkı da söze değil esere oy verecektir. Şanlıurfa 31 Mart’ta “İstikrar sürsün Şanlıurfa Büyüsün” diyecektir. Şanlıurfa’da birçok eser ve hizmet kazandırdık. İlçelerimizde de bu anlayışı esas alarak her ilçemize kalıcı eserle kazandırdık. Kırsal yollarımızı yüzde yüze yakınını tamamladık. Vatandaşlarımız da halinden memnunlar şehre kazandırdığımız eserlerden, yaptığımız vatandaş odaklı hizmetlerden memnunlar. Peki, şimdi kim neyi değiştirmeye geliyor. Bu memlekette ne kötü de değiştirmeye geliyor. Şanlıurfa’da yüzlerce proje yaptık.” Sözlerine yer verdi.

 

AdminAdmin