YEREL
Giriş Tarihi : 03-03-2024 17:15

BAŞKAN BEYAZGÜL, SİVEREK İLÇESİNE YENİ BİR KÜTÜPHANE VE GENÇLİK MERKEZİ KURACAĞIZ

BAŞKAN BEYAZGÜL, SİVEREK İLÇESİNE YENİ BİR KÜTÜPHANE VE GENÇLİK MERKEZİ KURACAĞIZ

Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şehit Polis Serdal Toprak Gençlik Merkezindeki kursiyerlerle buluştu. Başkan Beyazgül, Siverek ilçesine devasa bir kütüphane ile Gençlik merkezi yapacaklarını söyledi.
Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile AK Parti Siverek Belediye Başkan Adayı Ali Murat Bucak, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Şehit Polis Serdal Toprak Gençlik Merkezinde öğrencilerle buluştu.
Hafta sonunda gerçekleşen ziyarette Başkan Beyazgül ile Bucak öğrencilerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Müzik kursuna katılan öğrencilerin seslendirdiği Türküleri dinleyen Başkan Beyazgül, öğrencilere bağlama ve gitar sözü verdi.
AK Parti Siverek Belediye Başkan Adayı Ali Murat Bucak ile el ele verip ilçede yeni projeleri hayata geçireceklerini anlatan Başkan Beyazgül, ‘’Bizim bir dileğimiz var, gençlerimiz kendi geleceklerini kendileri oluştursunlar. Herkes kendi bilgi ve becerisine göre geleceğini oluştursun. Öğrencilerimize bağlama ve gitar desteği sağlayacağız. 
Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Başkan Beyazgül, Siverek ilçesine yeni bir gençlik merkezi ve kütüphane oluşturacaklarını söyledi.
Başkan Beyazgül daha sonra minik futbolcularla buluştu. Keyifli anların yaşandığı buluşmada Başkan Beyazgül çocuklarla yakından ilgilendi. Başkan Beyazgül, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Beyazgül, minik sporculara malzeme desteği sağlayacaklarını söyledi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, daha sonra AK Parti Siverek Belediye Başkan Adayı Ali Murat Bucak, Siverek İlçe Başkanı Nedim Lale ve AK Parti Şanlıurfa Gurup Başkanvekili Faruk Bayuk ile birlikte MHP Siverek İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Başkan Beyazgül, MHP Siverek İlçe Başkanı Mustafa Fettahlı ve İlçe Yönetimi ile bir araya geldi.

 

AdminAdmin