YEREL
Giriş Tarihi : 01-10-2023 13:28

BAŞKAN BEYAZGÜL, ŞUSKİ ÇALIŞMALARINI SAHADA İNCELEDİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, kış aylarında olası su taşkınlarının önüne geçmek için kent genelinde kanalizasyon ve menfezlerde temizlik çalışmasını sürdürüyor. Başkan Beyazgül, ekiplerin çalışmalarını inceledi.

BAŞKAN BEYAZGÜL, ŞUSKİ ÇALIŞMALARINI SAHADA İNCELEDİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü kent genelinde alt yapı çalışması yürütmenin yanı sıra hat temizliği, kanalizasyon baca temizliği ve menfez yapımı gibi bakım-onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Şehir merkezinde bakım-onarım faaliyetlerine devam ederek yapılan rutin faaliyetlerin yanı sıra kış mevsiminin yaklaşması nedeniyle temposunu artıran ve yoğun yağışlarda sorun yaşanmaması için çalışan ŞUSKİ ekipleri, gece ve gündüz hizmetlerine devam ediyor.

Araç yoğunluğunun fazla olduğu bulvar ve caddelerde çalışma yapan ekipler menfez ve rögar temizliğini titiz bir şekilde gerçekleştiriyor. Dere ve kenarlarında deforme olan tahliye boruları yenileri ile değiştiriliyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ŞUŞKİ ekiplerinin kent genelinde yapmış olduğu çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Beyazgül yapılan çalışmalar hakkında ŞUSKİ yetkililerinden bilgi aldı.

ŞUSKİ ekiplerinin yapmış olduğu çalışmaları inceleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’ŞUSKİ ekiplerimiz tarafından Eyyüpkent Mahallesinde yapılan çalışmaları inceledik. Kış mevsimi öncesinde ekiplerimiz her sene olduğu gibi bu sene de hazırlıklara başladı. ŞUSKİ Su ve Kanalizasyon Şube Müdürlüğümüz ekiplerini tamamladı. Her bir rögar ve her bir yağmur suyu giderinin önüne elemanlarımız var. Personellerimiz, rögar ve menfezlerde taş ve toprakları çıkarıyorlar. Yağmurlar başladığı zaman bu kanallarımızın her sene olduğu gibi güzel çalışma yaparak temizliklerini sağlıyorlar. Personellerimiz rögarların, kanalların içlerine kadar iniyorlar, titizlikle temizlik yapıyorlar. Personellerimize titiz çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Şanlıurfa’mıza da hayırlı bir gelecek diliyorum’’ dedi.

AdminAdmin