YEREL
Giriş Tarihi : 05-03-2024 14:24   Güncelleme : 05-03-2024 14:53

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘TAM KADRO SAHADA VATANDAŞLARIN YANINDAYIZ’

AK Parti ve Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, seçim çalışmaları kapsamında Bahçelievler Mahallesindeki esnaflarla buluştu.

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘TAM KADRO SAHADA VATANDAŞLARIN YANINDAYIZ’

AK Parti ve Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, seçim çalışmalarını sürdürüyor.
AK Belediyeler ve AK Kadrolar olarak sahada vatandaşların dertleriyle dertlenen, sorunlarına anında çözüm bulan Başkan Beyazgül ile Başkan Canpolat, esnaflarla buluşmaya devam ediyor. Başkan Beyazgül, ile Canpolat, Bağlarbaşı Mahallesi Doğum Evi Caddesinde bulunan esnafları ziyaret etti.
AK Kadrolar olarak kentte yapılan çalışmaları esnaflara aktaran Başkan Beyazgül ve Canpolat’a vatandaşlar tam destek verdi. Vatandaşlar seçimlerde Başkan Beyazgül ve Canpolat’a destek vereceklerini ifade ederek her zaman AK davanın yanında yer alacaklarını söylediler.
Vatandaşların her zaman AK kadroların yanında yer almasından dolayı memnun olduklarını ifade eden Başkan Beyazgül, AK kadrolar olarak her zaman Şanlıurfa ve Şanlıurfalıların hizmetinde olduklarını söyledi.
Başkan Canpolat ise, kendilerine ve AK davaya gösterilen ilgi ve alakadan dolayı vatandaşlara teşekkür etti.
Başkan Beyazgül ile Başkan Canpolat, daha sonra Bağlarbaşı Mahalle Muhtarı Musa Tapışık’ı ziyaret etti.
 

AdminAdmin