YEREL
Giriş Tarihi : 11-08-2023 21:07

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘TÜRKİYE, TÜRKİYE’DEN BÜYÜKTÜR’’

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Saraybosna Belediyesi kardeş şehir oldu. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, imzalanan protokolü Türkiye, Türkiye’den büyüktür notuyla paylaştı.

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘TÜRKİYE, TÜRKİYE’DEN BÜYÜKTÜR’’

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Bosna Hersek’in Başkenti Saraybosna’ya giden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Saraybosna Belediye Başkanı Benjamina Karic ile bir araya geldi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Bosna Hersek Saraybosna Belediyesi arasında imzalanan protokol ile iki şehir kardeş şehir oldu. Saraybosna Belediye Başkanı Benjamina Karic, Belediye binasında gerçekleşen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Türkiye, Türkiye’den büyüktür notuyla yaptığı paylaşımda Asırlardır süren kardeşliğin bu akid ile taçlanması bizleri de ziyadesiyle mutlu etmiştir ifadesine yer verdi.

Başkan Beyazgül, ‘’Türkiye, Türkiye'den büyüktür. Balkanlar’da, Avrupa'nın tam kalbinde, Saraybosna'da Türkiye - Bosna Hersek kardeşliğinin en güzel örneklerinden biridir. Saraybosna Belediye Başkanımız Benjamina Karic Hanımefendi ve şahsımın imzalarıyla teyitleştiğimiz bu protokol ile kardeş şehir olduğumuzun ilanıdır. Asırlardır süren kardeşliğimizin bu akid ile taçlanması bizleri de ziyadesiyle mutlu etmiştir’’ dedi.

AdminAdmin