YEREL
Giriş Tarihi : 17-11-2023 18:38

BAŞKAN BEYAZGÜL VE BAŞKAN ÇAKMAK ASFALT ÇALIŞMASINI İNCELEDİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede sürdürülen asfalt çalışmalarını inceledi.

BAŞKAN BEYAZGÜL VE BAŞKAN ÇAKMAK ASFALT ÇALIŞMASINI İNCELEDİ

Başkan Beyazgül, program dahilinde tüm ilçelerde asfalt çalışmasının yapıldığını söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri alt yapı çalışması tamamlanan Siverek ilçesindeki Firkan Tüysüz Caddesinde sıcak asfalt çalışması başlattı.

Siverek İlçesinde önemli bir bağlantı yoluna sahip olan 1600 metre uzunluğundaki Firkan Tüysüz, Caddesinde ekipler tarafından sıcak asfalt serimi devam ediyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak ile birlikte ilçede sürdürülen asfalt çalışmasını yerinde inceledi. Başkan Beyazgül ile Başkan Çakmak, sürdürülen asfalt çalışmasıyla ilgili teknik ekipten bilgi aldı.

İlçe ulaşımında Firkan Tüysüz Caddesinin önemli bir ulaşım ağına sahip olduğunu anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Siverek İlçe Başkanımız Ayşe Çakmak ve meclis üyelerimizle birlikte ilçede sürdürülen asfalt çalışmalarını yerinde inceledik. Firkan Tüysüz Caddemiz 1600 metre uzunluğunda bir caddemiz ve bu caddede alt yapı çalışmalarını tamamlayarak asfalt serimine başladık. Bu yol önemli bir ulaşım ağına sahip ve buradaki çalışmalarımızı hızlandırdık. Siverek İlçemize hizmetlerimiz devam ediyor’’ diye konuştu.

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak ise Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede başlatılan asfalt çalışmasından dolayı Başkan Beyazgül’e teşekkür etti.

 

AdminAdmin