YEREL
Giriş Tarihi : 16-11-2023 13:03

BAŞKAN BEYAZGÜL VE BAŞKAN ÇAKMAK’TAN EV ZİYARETLERİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak ile birlikte ilçede ev ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların hanelerine misafir oldu. Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Beyazgül ve Başkan Çakmak, çocuklarla yakından ilgilendi.

BAŞKAN BEYAZGÜL VE BAŞKAN ÇAKMAK’TAN EV ZİYARETLERİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Siverek temasları kapsamında Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, AK Parti Siverek İlçe Başkanı Nedim Lale ile birlikte ilçede hane ziyareti gerçekleştirdi.

Siverek ilçesinde daha önceden belirlenen hanelere ziyaret gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ev halkının talep ve önerilerini dinledi. Vatandaşların dertleriyle dertlenen, sorunlarına çözüm bulan Başkan Beyazgül, çocuklarla yakından ilgilenip oyuncak hediye etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ziyaret ettiği birçok evin ev ihtiyaçlarının karşılanması için talimat verdi. Ziyaret ettiği bir evde çocukların okula gidemediğini öğrenen Başkan Beyazgül ile Başkan Çakmak, ilçe Milli Eğitim Müdürü ile görüşerek çocukların tekrar okula gönderilmesini sağladı. Okul masrafları ve kırtasiye ihtiyaçları karşılanan çocuklar Başkan Beyazgül’e okula gitme sözü verdiler.

 

AdminAdmin