YEREL
Giriş Tarihi : 10-10-2023 12:25

BAŞKAN BEYAZGÜL’DEN ÇARŞI PAZAR ESNAF ZİYARETİ

BAŞKAN BEYAZGÜL’DEN ÇARŞI PAZAR ESNAF ZİYARETİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Çarşı Pazar esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Beyazgül, Bağlarbaşı ile Halepli Bahçe Mahallesinde esnafların talep ve önerilerini dinleyip, vatandaşlarla bir araya geldi. 

Her gün farklı bir mahallede esnafla buluşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Bağlarbaşı Mahallesi ile Halepli Bahçe Mahallesinde esnaflarla bir araya geldi. 

Esnaf gezisine ilk olarak Bağlarbaşı Mahallesi Açıksu Caddesindeki esnafları ziyaret ederek başlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, esnaflarla yakından ilgilendi. Esnafların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Beyazgül, öğrencilerle güzel vakit geçirdi. 

Öğrencilerle tek tek ilgilenen Başkan Beyazgül, daha sonra esnaf gezilerini Haleplibahçe Mahallesinde sürdürdü. Halepli Bahçe Mahallesindeki esnafları tek tek gezen Başkan Beyazgül, esnaftan gelen talepleri dinledi.

Esnafın yoğun sevgi seli ile karşılanan Başkan Beyazgül, gün içerisinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde esnafların yanı sıra vatandaşlarında taleplerini dinleyerek ilgili birimlere talimat verdi.

AdminAdmin