SİYASET
Giriş Tarihi : 15-03-2024 13:20

BAŞKAN CANPOLAT: 31 MART’TA HALİLİYE DESTAN YAZACAK

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Süleymaniye Seçim İrtibat Ofisinin açılışında vatandaşlara seslenerek, “Süleymaniye ne zaman söz verdiyse, sözlerini tuttu. Allah’ın izniyle Süleymaniye yine destan yazacak, Şanlıurfa destan yazacak, Haliliye destan yazacak” dedi.

BAŞKAN CANPOLAT: 31 MART’TA HALİLİYE DESTAN YAZACAK

Haliliye Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Aziz Dağ'ın Süleymaniye Seçim İrtibat Ofisinin açılışı gerçekleşti.

Seçim bürosunun açılışına Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı, Karaköprü İlçe Başkanı Sezai Canbek, MHP Haliliye İlçe Başkanı Ali Demir, meclis üyeleri, teşkilat üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Yoğun katılımın olduğu açılışta konuşma yapan Başkan Mehmet Canpolat, 31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde AK Parti’nin birinci geleceğini ifade etti. Vatandaşlardan destek sözü isteyen Başkan Mehmet Canpolat, açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“Süleymaniye bizim için her zaman özel oldu. Süleymaniye bizim kalbimizin için, bizim gönlümüzün yuvası. Süleymaniye için ne kadar hizmet yapsak azdır. Ne söz verdik sizlere, bir semt pazarı sözü verdik şu an semt pazarımız hizmetinizde. Millet Bahçesi dedik, Büyükşehir Belediye Başkanımızla el ele verdik, 118 dönüm Millet Bahçesini emrinize sunduk. Hastane dedik, yanı başınıza, ayağınızın dibine hastaneyi getirdik. Süleymaniye’den ne bekliyoruz? Süleymaniye’den birincilik bekliyoruz, AK Parti olarak birincilik bekliyoruz. Büyükşehir’de, Haliliye’de birinci olmaya söz veriyor musunuz? Süleymaniye ne zaman söz verdiyse sözlerini tuttu. Biz size inanıyoruz ve güveniyoruz. Allah’ın izniyle Süleymaniye yine destan yazacak, Şanlıurfa destan yazacak, Haliliye destan yazacak. Buna canı gönülden inanıyoruz. Sandıklardan inşallah yüzde 100’e yakın bir oyu Süleymaniye’den çıkaracak mıyız? Ben sizin Allah’ınıza kurban diyorum, Haliliye’ye can kurban diyorum. Sağ olun, var olun. Seçim büronuz hayırlı olsun.”

Şanlıurfa’ya hizmet etmeye devam edeceklerini ve projeleri vatandaşların hizmetine sunacaklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise, “100’ün üzerinde proje açıkladık ama ne yaptık, virgül koyduk. Dedik ki, sizin projeleriniz neyse, eğer Urfa için yararlıysa biz devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Birlik ve beraberlik ile hizmetlerin sunulduğunu kaydeden AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı, “Biz, Haliliye olarak çok şanslıyız, nasıl şanslıyız onu size ifade edeyim. Yerel yönetim ve merkezi yönetimin uyumu çok güzel. AK Parti iktidarı ile AK Parti Belediyeciliği çok güzel bir uyum halinde ilçeye, büyükşehir belediyemize hizmeti çok güzel getiriyorlar. Bunun yanın da, ilçe belediye başkanımız da büyükşehir belediye başkanımızın uyumu da, Haliliye’ye, Süleymaniye’ye daha fazla hizmetin gelmesinin öncelik sebeplerinden biridir. 31 Mart akşamı sandıkları ful çıkaracağız inşallah” şeklinde konuştu.
Başkan Mehmet Canpolat’a, “Zaferinizi seçime 15-20 gün kala ilan edebilirsiniz” diye seslenen Karaköprü İlçe Başkanı Sezai Canbek ise, “Biz seçim süreci boyunca bir çok seçim irtibat bürosunun açılışına katıldık. Burada sizin huzurunda Sayın Belediye Başkanın ve meclis üyesi aday arkadaşlarımı şimdiden tebrik ediyorum. Başkanım siz, zaferinizi seçime 15-20 gün kala ilan edebilirsiniz. Maşallah, seçim irtibat bürosu açılışına miting havasında katılıyorsanız, zaferiniz beklenenden de daha yakındır inşallah” dedi.

Süleymaniye Mahallesindeki yoğun katılımdan dolayı teşekkür eden AK Parti Karaköprü Meclis Üyesi Adayı Cihan Canbeyli, “Siz değerli dostlarımız ve çok değerli Süleymaniyeli vatandaşlarımız, bizi burada onurlandırdınız, bu seçim ofisinde bizi burada yalnız bırakmadınız ve 31 Mart’ta yine bizlerden desteğinizi esirgemeyeceğiniz için şimdiden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından kurdelelerin kesilmesiyle Süleymaniye Seçim İrtibat Ofisinin açılışı gerçekleşti.

 

AdminAdmin