SİYASET
Giriş Tarihi : 27-03-2024 17:18

BAŞKAN CANPOLAT: 31 MART’TA SANDIKLARDAN AK OYLAR PATLAYACAK

BAŞKAN CANPOLAT: 31 MART’TA SANDIKLARDAN AK OYLAR PATLAYACAK

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Yavuz Selim, Ahmet Yesevi, Devteyşti ve Karşıyaka Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için destek isteyen Başkan Canpolat, “Sizlerin desteğine ve duasına ihtiyacımız var. Sizin ve bizim birliğimize katkı sunacak AK oylarınıza ihtiyacımız var. İnşallah 31 Mart’ta sandıklardan AK, AK, AK oylar patlayacaktır” dedi.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi destek ziyaretlerini sürdüren Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, mahalle sakinleriyle buluşmaya devam ediyor. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Haliliye Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilen Başkan Mehmet Canpolat, periyodik olarak sürdürdüğü mahalle gezilerine Yavuz Selim, Ahmet Yesevi, Devteyşti ve Karşıyaka Mahalleleriyle devam etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK adaylar için destek isteyen Başkan Mehmet Canpolat, ilk olarak Yavuz Selim Mahallesinde Savacak Ailesinin düzenlediği mahalle toplantısına katıldı. MHP Haliliye İlçe Başkanı Ali Demir’in eşlik ettiği toplantıda Başkan Canpolat, mahalle sakinlerine hitap etti. 

“Haliliye’mize ne kadar hizmet etsek azdır. Hangi toplantıya ya da eve gitsek, hangi caddede yürüsek, Allah’a hamd olsun vatandaşımız bizleri bağrına basıyor” diyen Başkan Canpolat, şu ifadeleri kullandı:  “Allah’ın izniyle biz sizlere efendi olmaya değil, sözümüzün eriyiz, hizmetkar olmaya geldik. Biz AK Parti olarak hizmetlerimizle sizlerin gönüllerinde, dualarında yer alıyoruz. İfade ettiğim gibi AK Parti demek hizmet demek, Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere bakanıyla, milletvekiliyle, büyükşehir belediye başkanıyla, ilçe başkanlarıyla birlik ve beraberlik içerisinde hizmet demektir. Bölgemizi güzelleştirmek adına bu şahıs, bu belediye başkanınız,  bu hizmetkarınız elinden genel her türlü gayreti büyükşehir belediye başkanımız başta olmak üzere bakanımızla, vekillerimizle bölgemiz için her türlü gayreti gösterdiğimizi ifade etmek isterim. Sizlerden 31 Mart’ta çok güçlü bir destek bekliyoruz. Sizlerden AK Parti adına, Recep Tayyip Erdoğan adına, büyükşehir adına, ilçelerimiz ve meclisimiz adına sizlere inanıyoruz ve güveniyoruz. Sizleri Allah’a emanet ediyorum, sağ olun var olun.”

CANPOLAT, AHMET YESEVİ MAHALLE SAKİNLERİNE SESLENDİ 
Mahalle sakinlerinin büyük teveccüh gösterdiği Başkan Mehmet Canpolat, konuşmaların ardından Haliliye Belediyesi tarafından Ahmet Yesevi Mahallesinde düzenlenen Tasavvuf Konserine katıldı. Tasavvuf ekibinin seslendirdiği ilahi dinletileri sonrası mahalle sakinlerine seslenen Başkan Canpolat, “Biz sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Biz sizlere müteşekkiriz. Allah’a hamdolsun, şükürler olsun, bizler AK Parti ailesi olarak sizlerin her zaman emrinde ve hizmetinizdeyiz. Bölgemizi ve ilçemizi güzelleştirmek adına hep yanınızda ve hizmetinizde olduk. İnşallah bundan sonraki süreçte de hep yanınızda ve hizmetiniz de olacağız” diye konuştu. 

“DEVTEYŞTİ MAHALLEMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM” 
Devteyşti Mahalle sakinleriyle de bir araya gelen Başkan Mehmet Canpolat, Canbeyli ve Durmaz ailelerinin düzenlediği mahalle toplantısında vatandaşlarla buluştu. MHP Haliliye İlçe Başkanı Ali Demir’in de yer aldığı toplantıda 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimler için destek isteyen Başkan Canpolat, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Başkan Canpolat, “Sizlere ne kadar teşekkür ve hizmet etsek azdır. 5 yıl boyunca Haliliye ilçemizin 138 kırsal mahallemizi 32 merkez mahallemizi başta olmak üzere ve özellikle de Devteyşti, Süleymaniye, Bağlarbaşı, Ahmet Yesevi, Yavuz Selim Mahallelerimize hizmet üstüne hizmet, eser üstüne eser koyduk. Biz eser üstüne eser koyaraktan, AK Parti olaraktan kendimize şiar edindiğimiz başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere sonra kurmayları, bakanları, vekillerimiz, yerelde büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımız olarak sizlere hizmet ediyoruz. Bu birlik ve beraberlikten oluyor. Bu hizmetler, yerelin ve hükümetin birliği ve beraberliğiyle oluyor. İnşallah 31 Mart’ta bu birlik ve beraberliğimiz tekrardan tescillenecek. İnşallah tekrardan 31 Mart’ta şehrimizin 32 mahallesinde 138 kırsal mahallesinde yine AK Parti ve AK Parti ailesi olarak inşallah en yüksek oy oranıyla birlikte tescilleyeceğiz. Biz biriz beraberiz, inşallah 31 Mart’ta hep birlikte sandıklara AK Parti oylarıyla doldurup, durmak yok yola devam diyeceğiz. Bize düşen inşallah bundan sonraki süreçte hep beraber el ele, omuz omuza, yan yana, iyi gününüzde, kötü gününüzde sizlerle beraber olmak üzere 31 Mart’ta en iyi sonuçlarla çıkmak. Sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Şimdiden sizlere vermiş olduğunuz desteklerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum, gazanız mübarek olsun” sözlerini kullandı. 

“KARŞIYAKA MAHALLEMİZDEN DESTEK BEKLİYORUZ” 
Coşkulu kalabalığın olduğu toplantıdan ayrılan Başkan Mehmet Canpolat, daha sonra ise Karşıyaka Mahallesine geçti. Başkan Mehmet Canpolat, beraberinde MHP Haliliye İlçe Başkanı Ali Demir ile birlikte Abit Genç’in düzenlediği ev toplantısına katıldı. “Sizlerin desteğiyle inşallah bu başarımızı taçlandırırız” sözleriyle konuşmasına başlayan Başkan Canpolat, “AK Parti camiası olarak hizmet belediyeciliği diyoruz. Hizmetle birlikte vatandaşların gönlünde yer ediniyoruz. Dualarında oluyoruz. Ne kadar da hizmet etsek azdır. Onu da biliyoruz ve sizlere müteşekkiriz. Buna mecburuz, çünkü sizler her zaman bizlerin yanında durdunuz. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere sonra bakanları, vekillerimiz, yerelde büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımız olarak sizlerden destek bekliyoruz” ifadelerine yer verdi. 

“SİZLERİN DESTEĞİNE VE DUASINA İHTİYACIMIZ VAR”
Başkan Mehmet Canpolat’ın son adresi ise Mehmet Esetoğlu tarafından düzenlenen ev toplantısı oldu. Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Canpolat’a; önceki dönem Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Bahattin Yıldız ve MHP Haliliye İlçe Başkanı Ali Demir eşlik etti. AK adaylar için vatandaşlardan destek isteyen Başkan Canpolat, Haliliye’nin hizmet ve eserler ile parlayan ilçe olacağına vurgu yaptığı Başkan Canpolat, şunları kaydetti: “AK Parti demek hizmet demek, en başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere biz memlekette eser üstüne eserler bırakmanın ve eserlerimizle, hizmetlerimizle yürümenin gayreti içerisindeyiz. Haliliye ilçemizle ilgili Haliliye Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi olarak 32 merkez 138 kırsal mahalle olarak üzere her zaman hizmet etmenin gayrettinde olduk. Şimdiye kadar Haliliye ilçemiz hızlı adımlarla yoluna devam ediyordu, inşallah önümüzdeki süreçte vereceğiniz desteklerle beraber başta büyükşehir belediyesi, ilçe belediyeler ve meclis olmak üzere Haliliye’de rekor bir oy oranıyla birlikte inşallah Haliliye’miz gelecekte de hak ettiği yere, zirveye, Urfa’nın parlayan yıldızı ve ilçesi olmaya devam edecektir. Sizlerin desteğine ve duasına ihtiyacımız var. Sizin ve bizim birliğimize beraberliğimize katkı sunacak AK oylarınıza ihtiyacımız var. İnşallah 31 Mart’ta sandıklardan AK, AK, AK oylar patlayacaktır.” 

Konuşmaların ardından vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Mehmet Canpolat, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle bölgeden ayrıldı. 

AdminAdmin