YEREL
Giriş Tarihi : 19-03-2024 18:19

BAŞKAN CANPOLAT: SİZE NE KADAR HİZMET ETSEK AZDIR

BAŞKAN CANPOLAT: SİZE NE KADAR HİZMET ETSEK AZDIR

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, seçim çalışmaları kapsamında Sırrın ve Ertuğrul Gazi Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Canpolat, “Size ne kadar hizmet etsek azdır. Biz sizlere efendi olmaya değil, Allah’ın izniyle hizmetkar olmaya geliyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, seçim çalışmaları kapsamında ev ziyaretlerini sürdürüyor.  

Ev toplantıları ile mahalle sakinleriyle buluşan Başkan Mehmet Canpolat’ın bu kez adresi Sırrın ve Ertuğrul Gazi Mahalleleri oldu. Başkan Mehmet Canpolat’a, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı, meclis üyesi adayları ve mahalle muhtarları eşlik etti.

Vatandaşlar tarafından büyük teveccühle karşılanan Başkan Mehmet Canpolat, “Biz sizlere efendi olmaya değil, Allah’ın izniyle hizmetkar olmaya geliyoruz” dedi. Yaptığı konuşmada 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için de destek sözü isteyen Başkan Mehmet Canpolat, şu sözlere yer verdi:

“Sırrın her zaman tek vücut, her zaman bir bütün. Hangi seçimde buraya gelirsek gelelim, Sırrın bizi bağrına bastı. Size ne kadar hizmet etsek, azdır. Biz sizlere efendi olmaya değil, Allah’ın izniyle hizmetkar olmaya geliyoruz. 31 Mart’a doğru gidiyoruz, önümüze bir sandık geliyor. Biz diyorum, biz derken kastım başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Ama onun mayası, onun çimentosu sizler. Siz değerli Sırrın Mahallemizin sakinleri, işimiz hizmet ama gücümüz de millet diyoruz. Millet olarak, Haliliye olarak, Sırrın olarak, 31 Mart’ta AK Parti’yi en yüksek oy oranıyla birinci yapmaya söz mü? Sırrın işi bitirmiş, Sırrın’a şimdiden hayırlı olsun diyorum.”

Başkan Mehmet Canpolat’a hizmetlerinden ötürü teşekkür eden mahalle sakinleri ise 31 Mart Seçimlerinde destek sözü verdi. Vatandaşlarla tek tek ilgilenen Başkan Canpolat, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından mahalleden ayrıldı. 

AdminAdmin