YEREL
Giriş Tarihi : 07-03-2024 11:21

BAŞKAN EKİNCİ’DEN GAZİLERE ANLAMLI HEDİYE

BAŞKAN EKİNCİ’DEN GAZİLERE ANLAMLI HEDİYE

Viranşehir Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Salih Ekinci, seçim ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.
Seçim çalışmaları kapsamında gece gündüz sahada olan Başkan Salih Ekinci, çalmadık kapı, sıkmadık el, girmedik yürek bırakmıyor.
Başkan Ekinci, STK ziyaretleri kapsamında Viranşehir Muharip Gaziler Derneğini ziyaret etti.
Dernek Başkanı Sinan Yaşar ve dernek üyeleri gazilerle bir araya gelen Başkan Ekinci, gazilerle sohbet edip, sorun ve taleplerini dinledi.
31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde gazilerden dua ve destek beklediğini belirten başkan Ekinci, Gazilere her zaman kapılarının açık olduğunu belirterek, gazilerin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.
Başkan Ekinci, Viranşehirli Gazilere 48 yıl sonra Kıbrıs gezisi düzenlediklerini anımsatarak, Kıbrıs gezisi hatıralarından oluşan resim albümünü Dernek Başkanı Sinan Yaşar’a hediye etti.
Gazilere, gösterdikleri yakın ilgi, alaka ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden Ekinci; “Bu vesileyle bir kez daha şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnet ve şükranla yâd ediyorum.” Dedi.
Ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Sinan Yaşar ise, tekrar belediye başkan adayı olan Başkan Ekinci’ye hayırlı olsun dileklerini iletip, seçim çalışmalarında başarılar diledi.

AdminAdmin