YEREL
Giriş Tarihi : 21-11-2023 13:21

Başkan Kuş Eyyübiyelilerin Duasını Alıyor

İlçe halkının hayal dediği doğalgazı kapılarının önüne kadar getirdikten sonra, kazı nedeniyle bozulan yolları hızla onarılan Akabe ve Direkli Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a ve ekibine teşekkür etti.

Başkan Kuş Eyyübiyelilerin Duasını Alıyor

Eyyübiye’nin güneyindeki altı mahalleden sonra kuzeydeki Akabe, Direkli, Akşemsettin ve 15 Temmuz Mahalleleri’ne de doğalgaz ulaştırılması için başlayan çalışmalardan sonra, Eyyübiye Belediyesi tarafından Akabe Mahallesi’nde kazılan sokaklardaki onarım çalışmaları tamamlandı. Akabe Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar evlerinde doğalgaz kullanmaya başlarken, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Direkli Mahallesi’nin sokaklarını da kışa hazır hale getirmek için aralıksız çalışmalarına devam ediyor.

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından mahallelerinde devam eden kilitli parke yenileme çalışmalarına refakat eden Direkli Mahalle Muhtarı Mehmet Kestop, doğalgazın herkesin faydalanması gereken güzel bir hizmet olduğunu belirterek, “Mahallemizin doğalgaza kavuşmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Doğalgaz çalışmalarının ardından tahrip olan yollarımız Eyyübiye Belediyesi tarafından hızla onarılıyor. Yapılan çalışmalardan dolayı belediye başkanımız Mehmet Kuş şahsında tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Her nimetin bir külfeti olduğunu dile getiren Kestop, “Vatandaşlarımıza sabırlarından dolayı teşekkür ediyorum. Sabrettiler, anlayış gösterdiler ve en son doğalgaz hizmetinden faydalanacaklar. Kış gelmeden sokak yenileme çalışmaları tamamlanacak ve vatandaşlarımız rahata kavuşacaklardır. Doğalgazın mahallemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Mahallelerine doğalgaz ulaştırılmasında büyük emekleri geçen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a ve mahalle muhtarlarına teşekkür eden vatandaşlar da “Ekipler çok güzel çalışıyor. Doğalgaz şebekesini tamamladılar. Parke taşı döşeme çalışmaları da bitmek üzere. Çok güzel bir çalışma var. Gayemiz kış gelmeden çamurdan kurtulmaktı. Allah razı olsun devletimiz, Belediye Başkanımız Mehmet Kuş ve ekibi çok güzel çalışıyor. Kendisinden razıyız, Allah da ondan razı olsun” ifadelerini kullandılar.

AdminAdmin