YEREL
Giriş Tarihi : 19-10-2023 07:34

Başkan Kuş, Kırsaldaki Öğrencileri Davet Etti

Eğitime verdiği desteklerle adından sık sık söz ettiren, belediye bütçesinin yüzde 60’ına yakınını gençlik ve eğitim yatırımlarına ayıran Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, kırsaldaki okullara da desteklerini sürdürüyor.

Başkan Kuş, Kırsaldaki Öğrencileri Davet Etti

Kırsalda asfaltlama çalışmalarını başlattığı Akdilek Mahallesi’ndeki ilk ve ortaokulu ziyaret eden Başkan Kuş, okul yöneticileriyle ihtiyaçları değerlendirdi. Sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle buluşan Başkan Kuş, taleplerini dinlediği öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.

Okulların talep ettiği bahçe düzenlemesi, bank ve benzeri ihtiyaçların yerine getirilmesi için ilgili birimlere talimat veren Başkan Mehmet Kuş, öğrencileri de Süleymanşah Gençlik Merkezi’ne davet etti.

Dünyanın son teknolojileriyle donatılan Süleymanşah Gençlik Merkezi’ni görmeleri, eğitim olanaklarıyla tanışmaları için okul idaresinin bir organizasyon yapmasını, belediye olarak buna destek vereceklerini kaydeden Başkan Kuş, “Süleymanşah Gençlik Merkezi’miz hem öğrencilerimize hem de çocuklarımıza sonuna kadar açık” dedi.

Başkan Kuş’a okul ziyaretlerinde AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Başkan Yardımcısı Mehmet Elgün, Belediye Meclis üyesi Mahir Öge ve Akdilek Mahalle Muhtarı Hüseyin Çiftçi de eşlik etti.

AdminAdmin