YEREL
Giriş Tarihi : 01-03-2024 13:33

Başkan Mehmet Kuş: Eyyübiye ve Şanlıurfa AK Parti Belediyeciliği İle Yola Devam Edecek

Beş yıllık görev süresi boyunca halkla iç içe olarak belediyeyi yöneten, ortaya koyduğu hizmet ve eserlerle halkın gönlünde taht kuran Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 31 Mart’ta yapılacak seçimler öncesi de sivil toplum kuruluşları, mahalle ve köyleri ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunmaya devam ediyor.

Başkan Mehmet Kuş: Eyyübiye ve Şanlıurfa AK Parti Belediyeciliği İle Yola Devam Edecek

Gün içindeki temaslarına Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği (MİSİAD) Şanlıurfa Şubesi’ni ziyaretle başlayan Başkan Mehmet Kuş, burada dernek başkanı Mehmet Çayan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Eyyübiye’nin sosyo-ekonomik kalkınmasına yönelik uygulanan projeler hakkında dernek üyelerine bilgi veren Başkan Kuş, yeni dönem projelerini değerlendirerek iş insanlarına iş birliği önerilerinde bulunarak değerlendirmelerini dinledi.

Mahalle ziyaretleri kapsamında Komiser Şakir Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kuş, iş yerlerini tek tek ziyaret ederek hayırlı işler diledi. İlçede yapılan belediye çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunan Başkan Kuş’a esnaf ve vatandaşlar da büyük ilgi göstererek, seçimlerde başarılar diledi.

Ziyaretlerine kırsal mahallelerle devam eden Başkan Mehmet Kuş, Muhtar İbrahim Topdağ öncülüğünde Güneş Mahallesi’nde de vatandaşlarla buluştu. Burada da ilçe merkezi ve kırsalda gerçekleştirilen belediyecilik hizmetlerini değerlendiren Başkan Kuş, “Hamdolsun, bugüne kadar ilçe merkezimiz ve kırsalımızda yaşayan vatandaşlarımıza ne söz verdiysek yerine getirdik. Kırsal ile ilçe merkezi arasında yaşam standardı anlamında hiç fark olmayacak diyerek başladığımız çalışmalarımızla, tüm köy içi yollarımızın stabilize kaplamasını yaptık. Söz verdiğimiz gibi sathi asfalt kaplama çalışmalarını da başlattık. Allah’ın izniyle asfalt çalışmalarını da en kısa sürede tamamlayacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye’yi ihya eden AK Parti belediyeciliğini Eyyübiye ve Şanlıurfa’da en ileri seviyeye taşımaya devam edeceğiz. Eyyübiye ve Şanlıurfa AK Parti belediyeciliği ile yola devam edecek” diye konuştu.

AdminAdmin