SİYASET
Giriş Tarihi : 06-03-2024 12:28

Başkan Mehmet Kuş Eyyübiyelileri Birleştiriyor

Göreve başladığı 2019 yılından bu yana yüzlerce kalıcı eser bırakarak, yeni bir şehrin inşasına başlayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçede yaşayan her kesimin gönlünü kazanıp, aynı fikir etrafında birleştirmeye devam ediyor.

Başkan Mehmet Kuş Eyyübiyelileri Birleştiriyor

Seçim çalışmaları kapsamında gecenin ilerleyen saatlerine kadar mahalle toplantıları, hane ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek Eyyübiyelilerle bir araya gelen Başkan Mehmet Kuş, Hayati Harrani Mahallesi’nde Tammah Aşireti’ne mensup vatandaşlarla buluştu. Ev toplantısının yapılacağı mahallede büyük coşkuyla karşılanan Başkan Mehmet Kuş, burada mahalle sakinlerine hitap ederek desteklerini istedi.

Eyyübiye’nin yüzde 60’ına ulaştırılan doğalgaz hizmeti, millet bahçesi, yüzme havuzu, gençlik ve spor merkezleri, fabrika binası gibi hayal dahi edilemeyen hizmetlere imza attıklarını belirten Başkan Kuş, yeni dönemde inşasına başladıkları Güneyşehir’de 250 bin nüfusu barındıracak konut alanındaki çalışmalara hız vereceklerini ve Eyyübiye’yi her alanda layık olduğu en yüksek seviyeye taşımaya devam edeceklerini söyledi.

Eyyübiye’ye yapılan hizmet ve yatırımların AK Parti’ye verilen güçlü desteğin bir karşılığı olduğunu ancak Eyyübiyelilerin bunun kat kat fazlasını hak ettiğini dile getiren Başkan Kuş, “Eyyübiye’de istikrarlı bir kalkınma hamlesini gören tüm vatandaşlarımız AK Parti çatısı altında, Cumhur İttifakı çatısı altında birleşerek bizleri destekliyor. Verdiğiniz destek ve gösterdiğiniz ilgiye minnettarım” diye konuştu.

Hayatı Harrani Mahallesi’ndeki buluşmanın ardından Hacı Ahmet Damar öncülüğünde Damar ailesi ve akrabalarıyla bir dost meclisi toplantısına katılan Başkan Kuş, burada da yapılan çalışmaları değerlendirerek yeni dönemde yapılacaklar hakkında istişarelerde bulundu.

 


 

AdminAdmin