YEREL
Giriş Tarihi : 11-06-2023 17:24

Başkan Yavuz Şehit ve Gazi aileleri yalnız bırakmıyor

Başkan Yavuz Şehit ve Gazi aileleri yalnız bırakmıyor

Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, Şehit ve Gazi Aileleri Acılı ve mutlu günlerinde yalnız bırakmıyor.

Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, Aile Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Hüseyin İlhan, Muharip Gaziler Dernek Başkanı Hasan Aslan, Karaköprü İlçe Tarım Müdürü İsmail Şeyhanlı ve Dernek üyeleri ile birlikte Kıbrıs Barış Harekatında Şehit olan Osman Çelik’in Torunu Mehmet Çelik ile Aliye Karasu'nun Karaköprü'de özel bir düğün salonunda gerçekleştirilen düğün törenine katıldı. 

Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz yaptığı açıklamada, “Cennet vatanımız için seve seve canları feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Bedenin bir parçasını feda eden gazilerimize de geçmiş olsun diyorum. Şuan görevi başında olan, Türk Silahlı Kuvvetlerinde görevli askerlerimize,  polislerimize ve tüm güvenlik güçlerimize de üstün başarılar diliyorum. Vatanımı sevmemizin bir bedeli var. Şehitlerimizi canları feda ettiler. Gazilerimizde bedenlerinin bir parçasını feda ettiler. Derneğimizin kuruluşundan bu güne kadar şehit ailelerimizin ve gazilerimizin mutlu ve kederli günlerinde hep yanlarında olduk. Bundan sonra da gücümüz nispetinde, yanlarında olmaya devam edeceğiz. Amacımız onlara yalnız olmadığını hissettirmektir. Yeni evlenen Şehit Osman Çelik'in torunu Mehmet Celik ile Aliye Karasu çiftini kutluyorum Allah hep böyle mutlu günlerinde bizi bir araya getirsin” dedi.

Damadın babası Şehit çocuğu İrfan Çelik te, “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan, Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, Aile Sosyal Hizmetler İl Müdür yardımcısı Hüseyin İlhan ve Muharip Gaziler Dernek Başkanı Hasan Aslan’a, şehit ailelerine, gazilere ve bütün davetli misafirlere teşekkür ediyorum” dedi.

AdminAdmin