SİYASET
Giriş Tarihi : 24-03-2024 16:09

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KAPLAN BiRECIK’TE ESNAF VE VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KAPLAN BiRECIK’TE ESNAF VE VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ

Şanlıurfa DEVA Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan, Birecik Belediye Başkan adayı Avni Açar ve yönetim kurulu üyeleri Birecik ilçesi ve kırsalında esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

31 Mart 2024 yerel seçimlerine az bir süre kala DEVA Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan merkez, ilçe ve kırsallarda vatandaş ve esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan, bugünkü ziyaretini Birecik ilçesi ve kırsallarında esnaf ve vatandaşlarla görüşüp sorunları yerinde dinledi. 

Başkan adayı Hasan Kaplan, Birecik ilçesi ve kırsal mahalleki vatandaş ve esnafları ziyaret ederek destek istedi. 

DEVA Partisi’nin Ulusal ve yerel istikrar Projelerini esnaf ve vatandaşlara anlatan Deva Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan,  “31 Mart’tan sonra DEVA Belediyeciliği nasıl yapılır hep birlikte halkımız bunu görecek” dedi.
Vatandaşların ve özellikle HARTAVİ Ailesinin yoğun ilgi gösterdiği Kaplan,
Sözlerine şöyle devam etti; “Saha çalışmalarımız kapsamında bugün Birecik’te esnaflarımız ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Esnaflarımıza DEVA Belediyeciliğini anlattık, esnaflarımızın yaşadığı sorunları dinleyerek tek tek not aldık. Halkımızın sorunlarına çözüm üretmek bizim asli görevimizdir. Esnaflarımız çok zor bir süreçten geçiyor. Bu süreci maalesef mevcut hükümet iyi yönetemiyor. Dünya’da yaşanan küresel kriz en çok Türkiye’yi etkiledi. Çünkü Liyakatli bir yönetim anlayışı hâkim değil. İnşallah 31 Mart’ta bizler hem Ulusal anlamda jem de yerel anlamda tüm sorunlara çözüm üreterek, vatandaşlarımızı ekonomik anlamda rahatlayacağız.” İfadelerine yer verdi.

AdminAdmin