SİYASET
Giriş Tarihi : 24-02-2024 17:33   Güncelleme : 24-02-2024 18:25

BİRECİKLİLER BAŞKAN BEYAZGÜL’Ü BAĞRINA BASTI

Birecikliler, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü bağrına bastı. Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam’ın seçim ofisinin açılışına katılan Başkan Beyazgül, yeni dönemde de Birecik İlçesi için yatırımların devam edeceğini söyledi.

BİRECİKLİLER BAŞKAN BEYAZGÜL’Ü BAĞRINA BASTI

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçim öncesi AK Parti Birecik Belediye Başkan Adayı ve Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam’ın seçim ofisi düzenlenen görkemli törenle açıldı. Birecik sahil yolundaki seçim ofisinin açılışına binlerce kişi katıldı.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, TBMM Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Pınarbaşı, AK Parti eski Milletvekili Mahmut Kaplan, AK Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, Mahmut Mirkelam Seçim Koordinasyon merkezinin açılışına katıldı.
Vatandaşların yoğun sevgisi ile alana gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, vatandaşlarla kucaklaştı.
BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’SAHİL ŞERİDİ DAHA MODERN HALE GELECEK’’
Birecik İlçesine yapılan yatırımlarla ilçenin çehresinin değiştiğini ve yeni dönemde ilçedeki sebze halini kaldırarak sahil şeridini daha güzel ve modern bir hale getireceklerini anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Sahil şeridinde sıkışan ilçemizin gelişmesi için imar planı hazırladık. İlçenin büyümesi ve gelişmesi lazımdı. Birecik Belediye Başkanımız Mahmut Mirkelam ile el ele vererek yeni imar planını, yeni imar yerlerini açtık. Yeni dönemde de Birecik ilçesine hizmetlerimiz devam edecektir. Fırat’ın incisi Birecik ilçemizdeki sahilin güzelliğinin ortaya çıkması için sebze halinin taşınması lazım ve sebze halinin ihalesini tamamladık. İlçemizi çok güzel ve modern hale getireceğiz. Birecik ilçemiz zaten çok güzel ama bu güzelliği daha çok ön plana çıkaracağız. İlçemizin doğalgaz ihtiyacı karşılandı ve sahil kesiminde ışıklandırma çalışması yaptık. İlçenin belirli alanlarında dekoratif aydınlatmalar yaptık. Gençlik merkezi, kadın destek merkezi ve spor salonları ilçemize kazandırdık. İhtiyaç sahibi ailelerin ihtiyaçlarını karşıladık ve karşılamaya da devam edeceğiz. Yanınızda ihtiyaç sahibi biri varsa biz her zaman onların yanındayız. Benim en hoşuma giden proje ihtiyaç sahibi ailelere destek sağlamaktır. Aslında bu sevgi ve gönül yoludur. Birecik her zaman gönlümüzdedir’’ dedi.
BOZDAĞ, ‘’İŞİMİZ HİZMET, GÜCÜMÜZ MİLLET’’
AK Parti döneminde yapılan yatırımlarla Türkiye’nin refaha kavuştuğunu ifade eden TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, ‘’Yeni dönemde Birecik’te Karayolları büyük bir seferberlik ilanı çerçevesinde çalışacak. Sadece Birecik’te değil Şanlıurfa’mızın her yerinde Karayolları seferberlik ilan edecek. Birecik’e Yeni bir köprü ile yeni bir yol açacağız. Hayırlı uğurlu olsun. Biz hizmetin partisiyiz. Biz proje partisiyiz. Biz eser partisiyiz. Yapacaklarımızdan ziyade yaptıklarını konuşan yapacakları içinde bunu teminat gösterip bize güvenin diyen bir kadroyuz. Dünden bu güne Türkiye’nin dört bir yanında nice şeyleri değiştirdik. İnşallah yeni dönemde de değiştireceğiz. Fırat’ın üzerine kuracağımız yeni köprü, ikincisi yine karayolu üzerinden Birecik için söyleyeceğimiz şey bölünmüş yolun Şanlıurfa’ya kadar tamamlanması bu da hayırlı olsun. Yeni dönemde Allah’ın izniyle bölünmüş yolumuzun da tamamlandığını hep beraber göreceğiz. Bizim işimiz hizmet, gücümüz millet, gücü sizden alıyor, çalışarak ve üreterek de yolumuza devam ediyoruz’’ dedi.
Birecik Belediye Başkan Adayı ve Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam ile AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, seçim bürosunun hayırlara vesile olmasını diledi.
Yapılan konuşmaların ardından Başkan Beyazgül ve beraberindekiler Mahmut Mirkelam Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını yaparak vatandaşlarla kucaklaştı.

 

AdminAdmin