YEREL
Giriş Tarihi : 08-11-2023 13:00

Bozova Belediyesinden Üst Yapı Çalışmaları Devam Ediyor

Bozova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent merkezi başta olmak üzere Kırsal mahallelerdeki çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. 

Bozova Belediyesinden Üst Yapı Çalışmaları Devam Ediyor

Bozova Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince tüm mahallelere eşit hizmet anlayışı ile stabilize yol çalışmaları başta olmak üzere temizlik, ilaçlama, mahalle içi parke ve bordur çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.
Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, göreve geldiği günden bu yana mahalle içi stabilize yol, kilitli parke taşı döşeme ve bordur taşı çalışmaları doğrultusunda verdiği talimatlar ile, Bozova Belediyesi Fen İşleri Ekipleri üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Devam eden kilitli parke taşı çalışmaları ile ilgili olarak yazılı bir açıklamada bulunan Belediye Başkanı Suphi Aksoy; “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana, tüm mahallelere eşit hizmet anlayışı ile hizmetlerimizi aralıksız olarak sürdürüyoruz. Üst yapısı tamamlanan mahallelerimize hayırlı olsun. Belirlenen programlar doğrultusunda diğer mahallelerimize de üst yapı çalışmalarına en kısa zamanda başlamayı hedefliyoruz.” dedi.
Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Kırsal Eskin Mahallesinde üst yapı Parke ve Bordur çalışmaları devam ederken, parke taşı çalışmaları ile ilgili olarak bir açıklamada bulunan Mahalle Muhtarı Ahmet Arıcı; “Mahallemizde üst yapı çalışmaları öncesinde kışın çamurdan yazın tozdan geçilmiyordu. Mahallemizin üst yapıya ulaşmasını sağlayan başta Belediye Başkanımız Suphi Aksoy olmak üzere emeği geçen herkese şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum.” dedi.

 

AdminAdmin