SİYASET
Giriş Tarihi : 27-04-2023 16:22   Güncelleme : 27-04-2023 16:23

BOZOVAYI ZİYARET EDEN CEVHERİ, ‘BİZİM SAFIMIZ, DOĞRU SAFTIR’

BOZOVAYI ZİYARET EDEN CEVHERİ, ‘BİZİM SAFIMIZ, DOĞRU SAFTIR’

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve aynı zamanda milletvekili adayı olan Mehmet Ali Cevheri, seçim çalışmaları kapsamında Bozova ilçesinde vatandaşlarla buluştu.

14 Mayıs genel seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Milletvekili Cevheri,  Bozova’da ilk olarak Seçim Bürosunu ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Seçim bürosu ziyaretinin ardından beraberindeki heyetle birlikte Çakmaklı Mahallesi'nde vatandaşlarla buluşan Cevheri, Türkiye'nin şu anda her alanda bağımsızlık hareketini başlattığını belirterek “Savunma sanayinde, otomotiv sanayinde, dericilik sektöründe ve turizmde; her alanda ne zamanki, kendi ayaklarımızın üzerinde durursak, iktisaden de siyaseten de bağımsız oluruz. Eğer pandemi, deprem olmamış olsaydı,  inanıyorum ki şu andaki fert başına düşen milli gelirimiz daha çok artacaktı. Türkiye şu an depremden dolayı 850 bin konut yapacak ve bunu Avrupa'dan, ABD'den, Dünya Bankası'ndan, IMF'den borç alarak değil; kendi kaynak ve imkânlarımızla yapacağız. Bu, Türkiye'nin ne kadar gelişmiş olduğunun en önemli göstergesidir. Bugün eğer ABD, Avrupa,  İsrail’i, FETÖ'cüsü, PKK'sı, Kandili ve içerideki 6+1 muhalefet hepsi bir noktaya yükleniyorsa, böyle bilin ki bizim safımız doğru saftır. Recep Tayyip Erdoğan doğru adamdır. Onların dediğini yapmayacağız. Hep beraber liderimizin safında yer alacağız.’’dedi.

Seçim çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendirerek, projelerini anlatan Cevheri’ye vatandaşın büyük ilgi gösterdiği gözlemlendi. 

Bu arada AK Parti Bozova İlçe Başkanı Yusuf Çakmak, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Mustafa Tepe ve Yönetim Kurulu Üyeleri de Milletvekili Cevheri'ye eşlik etti. 

AdminAdmin