YEREL
Giriş Tarihi : 11-09-2023 19:01

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ EYLÜL AYI 1. BİRLEŞİMİ YAPILDI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 2023 yılı Eylül ayı olağan Meclis toplantısının 1. birleşimi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, başkanlığında yapıldı.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ EYLÜL AYI 1. BİRLEŞİMİ YAPILDI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 2023 yılı Eylül ayı olağan meclis toplantısının 1. birleşimi yapıldı.

Meclis Başkanı ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül başkanlığında gerçekleşen toplantıda gündem maddeleri görüşüldü. Mecliste İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilecek konular görüşüldü.

İstihdam ve eğitime yönelik yapılan çalışmalara değinen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’İhtiyaç sahibi her aileye yetişme konusunda çok gayret sarf ediyoruz. Şanlıurfa’da yaklaşık 767 bin öğrencimiz var. Bunların içerisinde maddi durumu iyi olanlarda var. Ama maddi durumları iyi olmayanlarla ilgili olarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemizin Sosyal Yardım Daire Başkanlığı her zaman kapısı açık ve bu konuda çok yardım yapan bir belediyeyiz. OSB’de 6 tane fabrika açtık ve şu anda da OSB’de 6. Bölge çok hızlı bir şekilde sanayileşme başlamış durumdadır. Genç nüfusu çok olan bir şehiriz. Bu şehirde istihdam sorununu çözmek elbette ki bütün dinamiklerin beraber hareket etmesiyle, belki de ortak akılların ortaya çıkması, beyin fırtınası oluşturulmasıyla mümkün olacaktır’’ dedi.

AdminAdmin