YEREL
Giriş Tarihi : 16-08-2023 11:49

BÜYÜKŞEHİR KARACADAĞ’A OTEL VE SOSYAL DONATI ALANLARI KAZANDIRIYOR

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatlarıyla Siverek ilçesinde Karacadağ Kayak Merkezinde yapımını sürdürdüğü otel ve sosyal donatı alanlarının yapımında sona yaklaşıldı. Proje tamamlandığında yerli ve yabancı misafirlerin konforlu konaklaması sağlanmış olacak.

BÜYÜKŞEHİR KARACADAĞ’A OTEL VE SOSYAL DONATI ALANLARI KAZANDIRIYOR

Şanlıurfa’da turizmi on iki aya yayma gayretiyle çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bir yandan Fırat Nehri Kenarında Bungalov evler yaparak doğa turizmine katkı sağlarken diğer yandan Güneydoğu Anadolu Bölgesinin tek kayak merkezi olan Karacadağ Kayak Merkezinde kış turizmine yönelik başlatılan otel ve park çalışmasını sürdürüyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün üzerinde önemle durduğu konulardan biri olan kentte turizmin 12 aya yayılması hedefiyle Karacadağ Kayak Merkezinde konaklama ihtiyacının giderilmesi ve bölgeye gidecek yerli ve yabancı misafirlerin rahat bir tatil yapması amacıyla otel, park, otopark, restoran, kafeterya yapım çalışmaları hızla ilerliyor.

Karacadağ Kayak Merkezinde bodrum, zemin, 1. ve 2.kat olmak üzere 3 bin 600 metrekare 2 kapalı alandan oluşmakta olup yapı içerisinde restoran, kafeterya 18 adet oda yer alacak. Vatandaşların merkezde araçlarını koyabilecekleri 2 adet açık otopark yapılacak.

Kış Turizmine büyük bir katkı sağlayacak olan Karacadağ Kayak Merkezinde inşaat çalışmalarında sona yaklaşılan otel ve sosyal donatı alanları en kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

 

AdminAdmin