YEREL
Giriş Tarihi : 04-09-2023 09:37

BÜYÜKŞEHİR’DEN BAHÇELİEVLER MAHALLESİNDE ÇEVRE DÜZENLEMESİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Kahramanmaraş merkezli depremde ağır hasar alarak kontrollü bir şekilde yıkımları gerçekleşen Bahçelievler Mahallesindeki çevre düzenleme çalışmalarını inceledi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN BAHÇELİEVLER MAHALLESİNDE ÇEVRE DÜZENLEMESİ

6 Şubat’ta meydana gelen ve Şanlıurfa’da da birçok binanın ağır hasar almasına neden olan Kahramanmaraş merkezli iki depremin ardından kontrollü bir şekilde yıkımları gerçekleştirilen alanlarda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından çevre düzenleme çalışması başlatıldı.

Kentin kalbi konumunda olan Atatürk Bulvarı ve Bahçelievler Mahallesinde yıkımı gerçekleşen binaların molozlarının kaldırılmasıyla boş alanlarda çevre düzenlemesi yapılıyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi molozlardan arındırılan boş alanların çevresini düzenleyerek kaldırımlarda yenileme çalışması başlattı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Bahçelievler Mahallesinde devam eden çevre düzenleme çalışmalarını inceledi. Sabah erken saatlerde mahalleye giden Başkan Beyazgül, buradaki çalışmaları inceleyerek vatandaşlarla sohbet etti.

AdminAdmin