SİYASET
Giriş Tarihi : 03-09-2022 13:34

CEVHERİ İYİ PARTİ İLE FİKİR AYRILIĞINA DÜŞTÜ!

CEVHERİ İYİ PARTİ İLE FİKİR AYRILIĞINA DÜŞTÜ!

İYİ Parti Genel merkez Danışmanı Mahmut Cevheri Partisinden istifa ettiğini açıkladı.
Geçtiğimiz günlerde Göbeklitepe ajansın canlı yayın konuğu olan İYİ Parti Genel merkez Danışmanı Mahmut Cevheri, şartlar oluşursa Şanlıurfa’dan milletvekili adayı olacağını açıklamıştı.
 Kamuoyunda geniş bir yankı uyandıran bu açıklamaların ardından, aldığı ani bir kararla İyi Parti genel merkez danışmanlığından istifa ettiğini açıklayan Cevheri herkesi şok etti.
İyi Parti’de önemli bir konumda yer alan Mahmut Cevheri’nin  önümüzde ki genel seçimlerde iyi partiden Milletvekili adaylığına kesin gözüyle bakılırken, istifa sonrası nasıl bir politik yol izleyeceği ise kamoyu tarafından merak konusu oldu.
Göbeklitepe Ajans olarak telefonla görüştüğümüz Mahmut Cevheri, neden istifa ettiniz? Sorusuna, “Uzun zamandır Danışman olarak Genel ve bölge ile ilgili öngörülerim tavsiyelerim vardı. Fakat bu düşüncelerim siyasal anlamda maalesef gerçekleşmedi. Yani kısacası Fikir ayrılığına düştük. Beni tanıyanlar çok iyi bilir ki toplum ve halk adına geliştirilemeyen bir yapı içerisinde ben olmam. Benim önceliğim Halkımızın ve toplumun menfaatleridir. Biz ideolojimizden ve düşüncelerimizden hiçbir zaman taviz vermedik. Dün ne söyledikse ne düşündükse bugünde aynı şeyleri savunuyor ve düşünüyoruz. Bu ülkenin sistemsel sorunları var. Ben bunu her platformda zaten dile getiriyorum. Günü kurtarma peşinde asla değilim. Bu yüzden de iyi Parti genel merkez Danışmanlık görevimden istifa ettim” dedi.

Kaynak:Göbeklitepe Ajans 

AdminAdmin