SİYASET
Giriş Tarihi : 09-12-2023 13:24   Güncelleme : 09-12-2023 13:26

CEVHERİ'YE TBMM'DE DE ZİYARETÇİ AKINI DEVAM EDİYOR

CEVHERİ'YE TBMM'DE DE  ZİYARETÇİ AKINI DEVAM EDİYOR

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili , TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Mehmet Ali Cevheri'ye ziyaretçi akını devam ediyor.

Şanlıurfa'da bulunduğu zamanlarda özel ofisinde vatandaşların ziyaretçi akınına uğrayan Cevheri'yi hemşehrileri Gazi TBMM'deki makamında da yanlız bırakmıyor.

Bir yandan  Genel Kurul çalısmalarına  katılan Cevheri meclisteki makam odasında da Üst Düzey Bürokrat ,Yönetici ,Siyasetçi ,Belediye Başkanları ,Stk,Dernek yönetici ve her kesimden vatandaşları ağırlayarak talep isteklerini yerinde dinliyor, çözümü noktasında gereğini yapıyor.

Başta Şanlıurfa olmak üzere 81 ilden misafirlerini Gazi Meclisteki makamında ağırlayan Ak Partinin başarılı Milletvekili , TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Mehmet Ali Cevheri son olarak Genel Kurul çalışmalarının yanı sıra üst düzey ziyaretleri kapsamında  da Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ı  ziyaret ederek yerli üreticinin korunması hususlarınında  görüş alışverişinde bulunmuştu.
 
Cevheri tüm çalışmalarını ve ziyaretleri sosyal medya hesaplarından paylaşarak " İlk günkü aşkla, ilk günkü sevdayla ülkemize ve milletimize hizmet yolunda çalışıyor, hemşehrilerimizle bir ve beraber olmaya devam ediyoruz şahsıma büyük bir teveccüh gösteren hemşehrilerime müteşekkirim " dedi.

Öte yandan başta Şanlıurfa olmak üzere 81 ilden gelen ziyaretçiler kendilerine yakın ilgi ve alaka gösteren Cevheri'ye misafirperverliğinden dolayı teşekkür ettiler.

AdminAdmin