SİYASET
Giriş Tarihi : 20-09-2023 15:26

CHP ŞANLIURFA İL BAŞKANI FERHAT KARADAĞ'DAN SEÇMENLERE UYARI.!

ŞANLIURFA - CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, 31 Mart 2024'te gerçekleşecek yerel seçimlere ilişkin seçmenlere önemli bir uyarıda bulundu. Karadağ, adres değişikliği yapmış seçmenlerin yeni adreslerinde oy kullanabilmeleri için gerekli işlemleri zamanında tamamlamalarını hatırlattı.

CHP ŞANLIURFA İL BAŞKANI FERHAT KARADAĞ'DAN SEÇMENLERE UYARI.!

ADRES DEĞİŞİKLİĞİ YAPANLAR DİKKAT!

Başkan Karadağ, konuyla ilgili olarak, "Seçmenlerimiz, yerel seçimlere katılım sağlayabilmeleri ve demokratik haklarını kullanabilmeleri için, adres değişikliklerini 1 Ekim 2023 tarihine kadar bildirmiş olmaları gerekmektedir." ifadelerini kullandı.

KARADAĞ: "DEMOKRATİK HAKKINIZI KULLANIN"

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, seçmenlerin oy kullanma haklarını kaybetmemeleri adına gerekli uyarıları yapmanın önemine dikkat çekti. Karadağ, "Oy kullanmak her bireyin en temel demokratik hakkıdır. Bu hakkınızı kaybetmemek için adres değişikliğine dikkat edin ve zamanında işlemlerinizi tamamlayın." diye konuştu.

Başkan Karadağ, seçmenlere seslenerek, seçimlerin demokrasinin en temel taşlarından biri olduğunu ve her seçmenin bu süreçte sorumluluklarını yerine getirmesi gerektiğini vurguladı.

 

AdminAdmin