SİYASET
Giriş Tarihi : 10-03-2024 00:50

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SEVGİSİ YAĞMUR, SOĞUK DİNLEMEDİ

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SEVGİSİ YAĞMUR, SOĞUK DİNLEMEDİ

Türkiye Yüzyılı’nın mimarı, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, peygamberler şehri Şanlıurfa’da yağmur ve soğuk havaya aldırış etmeden ısrarla alanda bekleyen ve alanı terk etmeyen coşkulu kalabalık tarafından karşılandı. Alanı dolduran binlerce vatandaş 31 Mart seçimlerinin sinyalini şimdiden verdi.
31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Milletin umudu, Türkiye Yüzyılı’nın mimarı AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  saatler öncesinden etkili olan sağanak yağışa ve soğuk havaya rağmen safları sıkı tutan, alanı dolduran binlerce vatandaşlarla kucaklaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın miting yapacağı alan saatler öncesinden doldu. 
18 Mart Caddesi Abide Kavşağında düzenlenen mitinge gelen vatandaşlar ellerinde Türk Bayrakları ve AK Parti flamalarıyla Cumhurbaşkanına, Pertilerine ve AK Adaylara sonsuz destek verdiler. Yağışlı havaya rağmen Şanlıurfalılar alanda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı coşkuyla karşıladı. 
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Şanlıurfa’dan rekor oy beklediklerini kaydeden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa’ya yapılan ve yapılacak olan yatırımlardan da bahsetti.

 

AdminAdmin