SİYASET
Giriş Tarihi : 10-03-2024 00:55

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A KARAKÖPRÜ'DE COŞKULU KARŞILAMA

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A KARAKÖPRÜ'DE COŞKULU KARŞILAMA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa Mitingi için alana giderken Karaköprü’de coşkuyla karşılandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, araçtan inerek Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve vatandaşları selamlayıp sohbet etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 31 Mart seçimleri öncesi Şanlıurfa’da gerçekleştirdiği mitingle vatandaşlarla buluştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’ya gelirken Karaköprü’de vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sezai Canbek, ilçe teşkilatı ve vatandaşlar yol kenarında bayrak ve tezahüratlarla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ilçe girişinde karşılarken Cumhurbaşkanı Erdoğan da bu sevgiye karşılık vererek aracından inip kalabalığı selamladı.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ile sohbet edip karşılama için teşekkür eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sevgi gösterilerine karşılık vatandaşlara el sallayarak selamlarını iletti.

Daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan miting alanına gitmek üzere hareket ederken Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile otobüse binerek miting alanına gitti.

AdminAdmin