SAĞLIK
Giriş Tarihi : 01-11-2023 16:52

Cumhuriyetimizin 100. Yılında, 100 yaşını doldurmuş büyüklere ziyaret

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Evde Sağlık Hizmetleri ekipleri, Cumhuriyet'in 100. Yılı etkinlikleri kapsamında, 100 yaşını doldurmuş hastaları evinde ziyaret ettiler.

Cumhuriyetimizin 100. Yılında, 100 yaşını doldurmuş büyüklere ziyaret

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz "Cumhuriyetin 100. Yılında 100 yaşını doldurmuş sevgili büyüklerimizi ve ailelerini Evde Sağlık ekipleri olarak ziyaret ettik; tıbbi kontrollerini gerçekleştirdik. Sağlık hizmetlerini götürmekten onur duyduğumuz büyüklerimizin ve kıymetli ailelerinin memnuniyeti ve duası çalışma gayretimizi daha da artırdı. Cumhuriyet ile yaşıt olan gölgelerinde yetiştiğimiz yüzyıllık çınarlarımıza sağlıklı ömürler dileriz.

Evde Sağlık Hizmetleri ekiplerimiz, yatağa ve eve bağımlı, sağlık kuruluşuna ulaşmakta zorluk yaşayan hastalarımıza ev ortamında muayene, tetkik, tedavi ve rehabilitasyon hizmetlerini profesyonel sağlık personelleri tarafından evlerinde periyodik tedavi planına uygun olarak sunmaktadır. Tıbbi cihaz ve malzeme kullanımına ilişkin raporların çıkarılmasına yardımcı olunması, Hastalığı ile alakalı evde kullanımı gerekli tıbbi cihaz ve ekipmanların doğru ve uygun koşullarda kullanılması konusunda eğitim ve danışmanlık hizmetlerinin verilmesi, Hastanın ve ailesinin evde bakım sürecinde üstlenebilecekleri görevler ve hastalık bakım süreçleri ile ilgili bilgilendirilmesi gibi konularda yardımcı olunmaktadır. Bu sayede, hastalarımızın tedavi ve bakım süreçleri takip edilmekte ve yaşam kaliteleri artırılmaktadır.

AdminAdmin