SİYASET
Giriş Tarihi : 10-03-2024 13:58   Güncelleme : 10-03-2024 14:01

Dem Büyükşehir Adayı Erkmen'den, Göbeklitepe Gazeteciler Ve Yazarlar Cemiyetine ziyaret...

Dem Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celaleddin Erkmen Seçim programı neticesinde Göbeklitepe Gazeteciler Ve Yazarlar Cemiyetini ziyaret etti.

Dem Büyükşehir Adayı Erkmen'den, Göbeklitepe Gazeteciler Ve Yazarlar Cemiyetine ziyaret...

Göbeklitepe Gazeteci Ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Reşit Öncel ile cemiyet üyesi Gazeteciler tarafından karşılanan Dem Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celaleddin Erkmen ,basın mensuplarıyla cemiyetin toplantı salonunda bir araya geldi.

Sohbet havasında geçen ziyarette konuşma yapan aday Erkmen, projelerini Cemiyetin Üyelerine aktarırken Gazetecilerin Memleketteki konumuna değindi.

Basın mensuplarının büyük bir çaba gerektiren zor bir mesleği yürüttüklerini , Şanlıurfa'nın kalkınmasında söz sahibi olduğunu halk ile üst mercilerdeki aracı konumda olan ve bu kulvarda önemli bir paya sahip olduğunu belirterek tüm basın mensuplarına çalışmalarında başarılar diledi.

Göbeklitepe Gazeteci Ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Öncel ise ziyaretleri dolayısıyla Dem Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayına teşekkür ederek, kendilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Ziyaret, konuşmaların ardından hep birlikte gerçekleştirilen sohbet ile sona erdi.

 

AdminAdmin