YEREL
Giriş Tarihi : 07-09-2023 11:34

DEPREM TOKİ KONUTLARI HIZLA YÜKSELİYOR

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla yapımına başlanan TOKİ konutlarının yapımı tüm hızıyla devam ediyor.

DEPREM TOKİ KONUTLARI HIZLA YÜKSELİYOR

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, kentte yapımı devam eden TOKİ konutlarıyla ilgili valilik toplantı salonunda değerlendirme toplantısı düzenledi. TOKİ yetkililerinin de katıldığı toplantı da proje alanları, alt ve üst yapı ile ilgili eksiklikler ve çözüm önerileri değerlendirildi. Planlanan takvime göre çalışmaların devam ettiğini belirten TOKİ yetkilileri, alt yapıda belirli bir takvime sadık kalarak hareket edilmesi gerektiğini ifade etti.
Vali Şıldak ise, “Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda TOKİ tarafından yapımına başlanan deprem konutlarının vatandaşlarımıza zamanında teslim edilebilmesi için TOKİ’ye her türlü desteği vereceğiz.” dedi.

Vali Hasan Şıldak’ın başkanlık ettiği toplantıya Vali Yardımcıları Erinç Demir ve Ahmet Fatih Sungur, TOKİ Şube Müdürü Kayhan Aksoy, Şuski Genel Müdürü Sait Güllüoğlu, Karayolları Bölge Müdürü Savaş Bayındır, AFAD Müdürü Ufuk Şelal Ergeldi ve TOKİ Şantiye Sorumlusu Ali Güneş ve ilgili kurum temsilcileri katıldı.

AdminAdmin