SAĞLIK
Giriş Tarihi : 19-09-2023 15:15

Depremde hasar gören Harran Devlet hastanesi yıkılıyor

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz, Hizmet Başkanları ile birlikte Harran Devlet hastanesinde vatandaşa sunulan sağlık hizmetinin daha iyi verebilmesi için Hastaneye dönüştürülen gençlik merkezi içinde ve çevresinde yapılan iyileştirme çalışmalarını yerinde inceledi.

Depremde hasar gören Harran Devlet hastanesi yıkılıyor

İl sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli 7,7 ile 7,6 büyüklüğündeki depremlerde Harran Devlet Hastanesi de hasar görmüştü. Hasar gören hastanemiz kısa süre içerisinde yıkım çalışmaları başlayacaktır.

Hastane olarakta Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve Harran İlçe Belediyesine devredilen gençlik ve kültür merkezine taşınarak burada hizmet vermeye devam etmektedir. Harran ilçemize yeni hastane yapılana kadar mevcut konumdaki hastanenin yapılan tadilat çalışmalarını yerinde inceledik. En kısa zamanda Harran ilçe halkımızın yeni hastanesine kavuşması için elimizden gelen çabayı göstererek halkımızın hizmetine sunmayı hedeflemekteyiz.

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz Sağlık personelleri ile sohbet ederek, dilek ve temennilerini dinledi. Tedavi olmaya gelen Hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek, Hastalara geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

AdminAdmin