SİYASET
Giriş Tarihi : 24-01-2024 22:05

DEVA Partisi İl Başkanı Mustafa Işık; Yerel Seçimlere Kendi Adaylarımızla Gireceğiz

DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Mustafa Işık; Yerel Seçimlere Kendi Adaylarımızla Gireceğiz

DEVA Partisi İl Başkanı Mustafa Işık; Yerel Seçimlere Kendi Adaylarımızla Gireceğiz

31 Mart 2024 yerel seçimleri ile ilgili olarak, sosyal medyada çıkan bazı asılsız haberler üzerine DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Mustafa Işık, açıklama yaparak Şanlıurfa’da da kendi isim, logo ve adaylarıyla seçimlere gireceğini söyledi.

DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Mustafa Işık açıklamasında şu ifadeleri kullandı; ‘’Aziz hemşerilerimizin dikkatine!  31 Mart 2024 yerel seçimleri ile ilgili olarak, sosyal medyada çıkan bazı asılsız haberler üzerine kamuoyuna bu açıklamayı yapmak ihtiyacı doğmuştur.

DEVA Partisi halkımızı, içine sürüklendiği sorunlar yumağından çıkarmak, insanlarımızı barış ve huzur içerisinde hak ettiği yaşam standardına kavuşturmak, ülkemizi layık olduğu ileri ülkeler arasına taşımak, bölgesinde ve küresel ölçekte gıpta edilen bir ülke haline getirmek için kurulmuştur.

DEVA Partisi, Ülkemizde yaşaman her bir sorun alanıyla ilgili çözümlerini Eylem Planlarıyla kamuoyu ile paylaşmış yegâne tek partidir.

Vizyoner lideri ve güçlü kadrosu ile DEVA Partisi “herkes için insan onuruna yaraşır bir hayat ve refah” vadeden bir parti olarak yaklaşmakta olan yerel seçimlerde; Tüm Türkiye’de olduğu gibi Şanlıurfa’da da kendi isim, logo ve adaylarımızla seçimlere gireceğiz.

AdminAdmin