YEREL
Giriş Tarihi : 10-03-2024 18:05

DEVECİ'DEN RAMAZAN AYI MESAJI

DEVECİ'DEN RAMAZAN AYI MESAJI

DEVA Partisi Şanlıurfa Teşkilat İşleri Başkanı ve COFFEE ART Şanlıurfa distribütörü Kavas DEVECİ Ramazan ayının gelişi dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

Deveci mesajında, Oruç ibadetimizi eda ettiğimiz bu ay, aynı zamanda yardımlaşma ve dayanışma, birlik ve beraberlik duygularımızın pekiştiği müstesna bir zaman dilimidir.

Bu müstesna günlerin sevincini ve heyecanını yaşarken bizlere düşen görev; yardımlaşmanın ve dayanışmanın güzelliğini en iyi şekilde yaşayıp yaşatmak, dertli olana derman, yardıma muhtaç olana yardım elini uzatmak, kıymetli şehit ailelerimizi, gazilerimizi ve büyüklerimizi ziyaret ederek gönüllerini almaktır.

Yüce Allah’tan güzelliklerle dolu olan bu rahmet ve mağfiret ayında; kalplerimizden sevgiyi, sofralarımızdan bereketi, evlerimizden huzur ve saadeti eksik etmemesini ve bizleri dostluk, barış ve kardeşlik duygularının hâkim olduğu nice güzel günlere kavuşturmasını, tuttuğumuz oruçların ve yaptığımız ibadetlerin kabul olmasını niyaz ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta ŞANLIURFALI hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve bütün İslam Aleminin mübarek Ramazan Ayı’nı kutluyorum.

AdminAdmin