YEREL
Giriş Tarihi : 05-01-2024 19:17

DİJİTAL SİNEMA SALONU MİNİKLERİ MİSAFİR ETTİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilere yönelik başlatılan dijital sinema etkinliği devam ediyor. Dijital sinema salonunun bu seferki konukları okul öncesi öğrencileri oldu. Okul öncesi öğrencilerine çizgi film izletildi.

DİJİTAL SİNEMA SALONU MİNİKLERİ MİSAFİR ETTİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, hizmet ve yatırımların yanı sıra gençliğe de büyük önem vererek, gençler için birbirinden farklı etkinlikler düzenliyor. Bu kapsamda düzenlenen dijital sinema etkinliğinde öğrenciler hem film izliyor, hem de eğleniyor.

Eyyübiye ilçesi Nene Hatun Anaokulundan 110 öğrenciyi okullarından araçlarla alarak sinemaya getiren ve sinema salonunda öğrencilere ücretsiz ikramlarda bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Anaokulu öğrencilerine çizgi filmi izletti.

Film seansından önce, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis ekipleri öğrencilere kısa bir eğitim verdi. Öğrencilere, yabancı kişilerle nasıl iletişim kurmaları gerektiğine yönelik eğitim veren ekipler, ayrıca bu etkinliği düzenlediği için de Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinden bulundukları sinema taleplerinin kısa süre içerisinde karşılandığını belirten öğretmenler, öğrencileri sinemayla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, bu imkanı sağladıkları için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür etti.
 

AdminAdmin