YEREL
Giriş Tarihi : 28-12-2023 10:32

DİREKLİ MAHALLESİNE SPOR KOMPLEKSİ KAZANDIRILIYOR

Spor ve Eğitim alanında gençlere yönelik projelerini sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, gençlerin sporla buluşmasını sağlamak adına Eyyübiye ilçesinin Direkli Mahallesinde yapımına başlanılan Direkli Spor Kompleksinde çalışmalar devam ediyor.

DİREKLİ MAHALLESİNE SPOR KOMPLEKSİ KAZANDIRILIYOR

Kompleksin faaliyete geçmesiyle birlikte gençler, her branşta spor aktivitelerine katılabilecek.

Türkiye'nin en genç nüfusuna sahip olan Şanlıurfa'da gençlerin sportif aktivitelerle zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatları doğrultusunda Eyyübiye İlçesi Direkli Mahallesindeki Spor Kompleksinde çalışmalar sürüyor.

Spor salonu, soyunma odaları, mescit, dart odası, bilgisayar odası, masa tenisi odası, Satranç odası ile idari hizmet odalarının yer aldığı Direkli Spor Kompleksi, gençlerin ihtiyaç duyacağı tüm detaylara sahip ve iki kattan oluşacak.

Direkli Mahallesine kazandırılan kompleks ile birlikte gençler, sportif aktivitelerle buluşacak. İnşaat çalışmalarının hızla sürdüğü Direkli Spor Kompleksinde çalışmaların sona ermesinin ardından gençler, tüm branşlarda spor aktivitelerine katılabilecek.

AdminAdmin