YEREL
Giriş Tarihi : 15-09-2023 19:10

DOĞUKENT’TE MODERN SEMT PAZARI YÜKSELİYOR

Karaköprü Belediyesinin Doğukent Mahallesine kazandıracağı modern semt pazarı için çalışmalar sürerken kısa sürede tamamlanıp vatandaşların hizmetine sunulması için yoğun mesai harcanıyor

DOĞUKENT’TE MODERN SEMT PAZARI YÜKSELİYOR

Karaköprü Belediyesi vatandaşların taleplerine ve ihtiyaçlara göre ilçeye yeni hizmet ve projeler kazandırmaya devam ediyor. İlçenin büyüyen mahallelerinden olan Doğukent’te vatandaşların semt pazarı yeri talebini karşılamak için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin talimatıyla mahallede modern bir kapalı semt pazarı yapılırken, yüklenici firma tarafından yoğun bir çalışmayla sürdürülen çalışmaların kısa sürede tamamlanıp semt pazarının hizmete girmesi hedefleniyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Doğukent Mahallesinin sürekli büyüyen ve nüfusunu artıran bir yerleşim alanı olduğuna dikkat çekerek mahallenin ihtiyaçlarını karşılamak için yeni hizmetler kazandırdıklarını ifade etti.

Başkan Baydilli, Doğukent’te vatandaşların semt pazarı talebine karşılık vermek için hemen çalışmaya başladıklarını belirterek, “İhaleyi hemen yaptık ve yüklenici firmaya çalışmalara başlanması yönünde talimat verdik. Çalışmalar şu anda hızlı ilerliyor ve semt pazarımızın yüzde altmışının tamamlandığını görüyoruz. Tamamlandığında mahallemizin bu yöndeki ihtiyaçlarını karşılayacak bir tesis kazandırmış olacağız.

2200 metrekare alanda yaptığımız kapalı semt pazarımız modern şekilde dizayn edilirken, Pazar yeri dışında otopark ve gerektiğinde etkinlik alanı olarak kullanılabilecek. Kapalı semt pazarımız şimdiden Doğukent Mahallemize hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.

Doğukent Mahallesine kazandırılacak olan modern semt pazarı hizmete açıldıktan sonra haftanın bir günü semt pazarı, diğer günler de kapalı otopark olarak hizmet verecek.

AdminAdmin